Volledig Zwarte Cartier Ballon Bleu en Santos 100 Imitatie Horloge

De diepzwarte golf die al enkele jaren over de imitatiehorloge-industrie raast, heeft eindelijk twee van de meest iconische imitatiehorloges voor heren van vandaag ingehaald. De replica Cartier Ballon Bleu de Cartier en replica Cartier Santos 100 zijn nu beide verkrijgbaar in strakke, volledig zwarte ADLC-behuizingen (Amorphous Diamond Like Carbon).

De bekende, gebogen rechthoekige kast van de imitatie Cartier Santos 100 Carbon, hier in staal met een houtskoolachtige ADLC-afwerking, meet 51,1 mm x 41,3 mm in diameter en 10,34 mm dik en is waterdicht tot ongeveer 100 meter. De matzwarte wijzerplaat heeft zwaardvormige uren- en minutenwijzers met een lichtgevende coating en een contrasterende rode centrale secondewijzer. De kroon met zeven facetten is bezet met een gefacetteerde synthetische spinel. Het replica horloge is uitgerust met Cartier’s interne, automatische Calibre 1847 MC, die een gangreserve van 42 uur heeft. Het replica horloge wordt geleverd op een zwarte kalfslederen band met een drievoudig verstelbare vouwsluiting; het is te koop voor $ 7.600.

Cartier Santos 100 Carbon Replica

De Cartier Ballon Bleu de Cartier Carbon-replica, die ook wordt aangedreven door de fabrikant Calibre 1847 MC, heeft een ADLC-gecoate, ronde 42,1-mm kast die waterdicht is tot 30 meter. Net als de Santos heeft het imitatiehorloge een zwarte wijzerplaat met contrasterende witte Romeinse cijfers en zwaardvormige, lichtgevende wijzers onder een saffierglas. Het midden van de wijzerplaat is verfraaid met een stralend guilloch├ępatroon en de datum verschijnt in een opening op 3 uur. Zoals alle Ballon Bleu-nephorloges, is de gecanneleerde opwindkroon bezet met een blauwe cabochonvormige spinel en beschermd door een gebogen boog. De zwarte kalfsleren band integreert naadloos in de lugs van de kast en sluit met een zwarte ADLC-gecoate, dubbel verstelbare vouwgesp. De Ballon Bleu de Cartier Carbon kost $ 6.600. Beide replica-horloges zijn nu verkrijgbaar bij Cartier-boetieks.

Cartier Santos 100 Carbon Replica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *