Replica Patek Philippe Horloge Met Platina En Rood Goud

Replica Patek Philippe 5102PR

Ik merkte dat ik veel tweekleurige horloges in mijn opstelling heb opgenomen. Ik ben niet tot dit besef gekomen (en waarschijnlijk nooit) tot ik een zeer indrukwekkend horloge van Patek Philippe heb gezien. Ik geef toe dat ik niet zoveel van Patek Philippe nep horloges net zo leuk vind als andere merken. Maar op dezelfde manier: ik hou echt van de Patek Philippe-horloges die me opvallen. Dat is eerlijk, toch? : D

Het horloge dat ik hier heb is de 5102PR, a.k.a. de “Celestial”. Dit model werd oorspronkelijk in 2002 gelanceerd in een geheel geelgoud design. Dit nieuwe ontwerp maakt echter een trendbreuk door een roodgouden kast met een platina-rand te maken. De wijzerplaat op dit uurwerk heeft een verbazingwekkende hemelskaart met zowel sterrenbeelden als de fasen en baan van de maan! Plus de blauwe kleur van de wijzerplaat biedt een mooie achtergrond voor de kaart, en past perfect bij het platina en rode goud.

Enkele van de andere specificaties van deze zeldzame vondst zijn een 38mm-kast, uren en minuten gemiddelde zonnetijd, een zelfopwindende beweging en een gangreserve van 48 uur. Een replica horloge nederland van Patek Philippe dat na deze is gemaakt, zou echt een schat zijn om te koesteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *