Audemars Piguet replica Horloge Foto Beoordeling

Audemars-Piguet-Royal-Oak-Offshore-Replica

Ik zou elke dag een Audemars Piguet replica horloge moeten bekijken, denk je niet? Ik hou er zeker van, vooral als het hier een moordenaar Audemars Piguet Royal Oak Offshore replica is. Roestvrij staal en zwarte rubberen band, maar je moet weten waar ik het over heb, ik heb ongeveer een maand geleden de video review geplaatst. Vandaag ga ik de foto-recensie plaatsen omdat ik zoals altijd meen dat slechts één soort review weinig gerechtigheid doet, vooral als het geweldig is als deze. Ik denk dat je nu al weet dat ik een ding heb voor omvangrijke horloges en deze is precies het.

Deze Audemars Piguet Royal Oak Offshore replica ziet er goed uit, toch? Leuk en schoon, net als het origineel. U kunt het vertellen dat het een kopie is van een van de oudere, meer iconische modellen, als ik dat mag zeggen. Het is in wezen een sport-toevallig stukje, dat een van de weinigen is om deze zwarte rubberband, zwarte ring, roestvrijstalen look te tonen. Het geval is bijna volledig geborsteld, bijna omdat de randen gepolijst zijn in tegenstelling tot de bovenkant en de zijkanten, die worden geborsteld, waardoor een goed contrast zorgt dat het zo duur is.
Voor een Audemars Piguet replica horloge moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben, omdat alle elementen zo goed samen gaan. De rubberen bedrukte pushers voelen zich op de hoogte, zoals de kroon, die ook een rubberen ring eromheen heeft.
De zaak heeft goede dikte, gewicht en de rubberen band maakt het erg comfortabel om te dragen, hoewel het een groot horloge is.
Ik zou zeggen dat dit Audemars Piguet replica horloge het eerste beeld is dat bij de meeste mensen in gedachten komt wanneer ze denken aan een Royal Oak Offshore.

Dit Audemars Piguet replica horloge loopt op de batterij (Quartz-beweging) en staat vermeld op de achterkant van de behuizing. Als u naar de achterkant kijkt, ziet u dat het eruit ziet dat het vast gehouden wordt door vaste schroeven, maar dat is gewoon het ontwerp, het is eigenlijk een schroevendraaier. Uiteraard heeft de originele ROO een automatische beweging, u kunt alleen quartz zien op sommige damesmodellen en zelfs die voor meer dan 10K verkopen, zo niet meer. Denk na hoeveel automatisch een auto zou kosten als dat het geval is voor Quartz-bewegingen.

A deze Audemars Piguet replica review komt tot een einde, ik zou zeggen dat het er goed uitziet en sinds één van deze baby’s ongeveer 15K als origineel gaat en in gedachten houden dat het een van de goedkoopste Offshores is, deze replica doet de truc vrij goed.
Het is een van de meest iconische modellen, zodat mensen het in een oogopslag herkennen, ook al is het niet erg gepassioneerd over horloges in het algemeen.
Kansen om uit te roepen met deze Audemars Piguet Royal Oak Offshore replica zijn erg slank, dus maak je geen zorgen over dat, het lijkt me legitiem, vertrouw me.
Ik laat je meer foto’s bekijken van dit Audemars Piguet replica horloge hieronder en ik wacht op je reacties te horen. Bekijk ook de videobeoordeling hier als u het gemist hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *