Audemars Piguet Royal Oak Replica Horloges

Ik ben altijd opgewonden wanneer ik je nieuwe modellen van replica horloges laat zien zoals dit Audemars Piguet Royal Oak replica horloge. Ik snap mijn replica Audemars Piguet Royal Oak kersen hier met dit nep Audemars Piguet Royal Oak Extra Thin stuk om preciezer te zijn. Ik denk dat de Royal Oak fake horlogemodellen veel hebben om te lijden als het gaat om populariteit. De meer populaire grotere last van de Royal Oak Offshore replica horloges zijn veel meer gezocht en aantrekkelijk.

Audemars-Piguet-Royal-Oak-Offshore-Survivor-MejorRelojes

Audemars Piguet Royal Oak Replica Horloges Beoordeling

Dit model heeft echter een andere stijl en een meer subtiel gevoel, naar mijn mening. Daarom wilde ik het toevoegen aan mijn replica blog. Ik denk dat het een beetje meer prachtige smaak nodig heeft. En aangezien we hier over Audemars Piguet horloges spreken, zal dat dit stuk op meer dan $ 20k prijs. Dus, ik denk dat de smaak niet echt deze keer kan worden ondervraagd. Het Audemars Piguet Royal Oak replica horlogemodel hoeft je stijl beter dan de Offshore te passen, want anders wint de tweede verreweg deze strijd.

Het is een dunner, stijlvolere zaak. Geborstelde en gepolijst bovenkant en zijkanten en bezel geven het zo’n goed maar nogal sportief gevoel. Typisch Audemars Piguet patroon op de blauwe wijzerplaat en simpele markeringen die ook bij de hand ontwerp passen. Eenvoudig logo en de Automatische markering maken het net als een mooi horloge uit de ’80 als je me zou vragen, maar natuurlijk met een meer eigentijdse look.

Audemars-Piguet-Replica-HorlogesReplica

Als u gewend bent aan de manier waarop het Offshore-hoesje aan de armbanden verbindt, hetzij metallic of leer of rubber, vind je deze een beetje vreemd, omdat het merk Audemars Piguet in deze zaak iets lichter is. Ik meen dat de Offshore meer opvallend is en meer van deze uitspraak doet dan het Royal Oak model. Het zou een eenvoudiger en afgezwakt ontwerp zijn dat ik denk, dus dat is waarom. Houd er rekening mee dat originele stukken voor dit horloge ongeveer $ 20k zullen kosten als het niet meer is om een Audemars Piguet Royal Oak nep horloge te krijgen dat er precies uitziet als de echte deal voor ongeveer 1% van dat geld is echt uitrekken.

Verwacht niet dat mensen aan het hoofd vallen over de hakken wanneer u een van deze baby’s ziet dragen omdat ze sceptisch zijn en dat de ooglid bij uw pols er meer van uitkomt. Dit is een goede keuze. Ik zou het ultieme stuk niet zeggen, maar voor een automatische beweging Audemars Piguet Royal Oak replica horloge onder 300 dollar doet het erg veel. Achterhoofd blootstelt de beweging, dus alles ziet er goed uit voor de algehele kwaliteit die op dit stuk wordt gepresenteerd. Bekijk meer foto’s en voel me vrij om mij uw mening te geven over dit nep Royal Oak horloge.

De Japanse automatische beweging laat de secondenhand goed vegen en bij het instellen van de datum heeft de kroon een zeer mooie klik. De beweging is zichtbaar via de doorzichtige achterkant. De rotor is gegraveerd met Audemars Piguet elementen. Dus, alles ziet er goed uit en de kwaliteit is er in deze replica Audemars Piguet. Dit is een horloge van $ 20k als origineel, dus hou er rekening mee wanneer u Audemars Piguet Royal Oak replica horloge zoekt. Ze zijn een beetje duurder als een merk in de replica horloges wereld ook. Ik raad zeker niet aan om te gaan voor de goedkope, omdat ze er nooit goed uitzien en snel afbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *