Introductie Van de Goedkope Replica IWC Aquatimer Perpetual Calendar Digitale Datum-Maand in samenwerking met “Aquaman en het Verloren Koninkrijk”.

IWC Schaffhausen is een samenwerking aangegaan met Warner Bros. Pictures voor de langverwachte film “Aquaman and the Lost Kingdom”. Om deze samenwerking te vieren heeft IWC de Aquatimer Perpetual Calendar Digital Date-Month geïntroduceerd, geïnspireerd op de opvallende rode en blauwe gloeiende horloges uit de film. Dit opmerkelijke replica duikershorloge wordt gepresenteerd in twee gelimiteerde oplages, elk bestaande uit slechts 25 stuks, en heeft een indrukwekkende Ceratanium® kast van 49 millimeter, een zwarte wijzerplaat en een zwarte rubberen band. De ene versie is versierd met rode Super-LumiNova® elementen, terwijl de andere blauw glanst. Deze luxe replica horloges zijn ook uitgerust met een eeuwigdurende kalender, digitale datum, maandweergave en een chronograaffunctie, allemaal aangedreven door het door IWC vervaardigde kaliber 89802.

De goedkope replica IWC Aquatimer Perpetual Calendar Digital Date-Month is verkrijgbaar in twee varianten, beide met een zwarte wijzerplaat en zwarte wijzers. Deze nep horloges zijn een eerbetoon aan de lichtgevende kleuren van de film prop horloges: een editie (Ref. IW379405) is voorzien van rode Super-LumiNova® elementen op de wijzerplaat, handen, en innerlijke draaiende bezel voor duiktijd tracking, terwijl de andere editie (Ref. IW379406) vitrines blauwe accenten. Super-LumiNova® is een geavanceerde keramische samenstelling doordrenkt met lichtgevende pigmenten die de kracht van fosforescentie benutten. Het absorbeert lichtenergie, slaat het op en zendt het uit als zichtbaar licht, waardoor het materiaal helder oplicht in het donker of onder water. Beide gelimiteerde edities zijn gevat in IWC’s gepatenteerde Ceratanium®, met een aanzienlijke diameter van 49 mm waardoor ze tot de grootste horloges behoren die ooit door IWC replica’s zijn geproduceerd.

IWC-Aquatimer-Perpetual-Calendar-Digital-Date-Month-Replica

Ceratanium® is een hoogwaardig materiaal dat de lichtgewicht eigenschappen en structurele integriteit van titanium combineert met de hardheid en krasbestendigheid van keramiek. Deze speciale titaniumlegering is ontwikkeld volgens de specificaties van IWC en ondergaat precisiebewerkingen en bakken op hoge temperatuur, wat resulteert in een oppervlak met keramiekachtige eigenschappen en de kenmerkende kleur.

Het middelpunt van de Aquatimer Perpetual Calendar Digital Date-Month nephorloges is de eeuwigdurende kalender met digitale displays. De datum en de maand worden weergegeven in een digitaal formaat, waardoor het opmerkelijk gemakkelijk af te lezen is. Deze eeuwigdurende kalender is mechanisch geprogrammeerd om verschillende maandlengtes en schrikkeljaren automatisch te herkennen, zodat de combinatie “29” en “02” slechts eens in de vier jaar op de wijzerplaat verschijnt. Het door IWC vervaardigde kaliber 89802 drijft deze kalendercomplicatie aan door middel van een enkele nachtelijke schakelimpuls. Daarnaast bieden deze replica horloges een chronograaf functie, met gestopte uren en minuten weergegeven in een totalizer op 12 uur voor een betere leesbaarheid. Met een dubbele pal opwindsysteem, de oscillerende massa genereert energie in beide richtingen, efficiënt opbouwen van een gangreserve van 68 uur. De rotor, ontworpen met technische esthetiek in het achterhoofd, is zwart gemaakt door middel van een ingewikkeld vernikkelingsproces en kan worden bewonderd door de transparante saffierglazen achterzijde van de kast.

De replica Aquatimer Perpetual Calendar Digital Date-Month is voorzien van IWC’s innovatieve externe/interne draaibare bezelsysteem, ontworpen om duikers te helpen hun zuurstofniveau te beheren en te voorkomen dat ze te snel boven water komen. Dit systeem combineert de verbeterde leesbaarheid van de binnenste bezel met het gebruiksgemak van de externe bezel. Om onbedoelde veranderingen in de duiktijd te voorkomen, zorgt het IWC SafeDive systeem ervoor dat de buitenste ring alleen linksom gedraaid kan worden. Zelfs als een duiker de bezel per ongeluk verstelt, blijft de duiktijd nauwkeurig en is er geen risico dat de veilige tijd voor het boven water komen zonder decompressiestops wordt overschreden. Bovendien zijn deze Zwitserse replica horloges, net als alle Aquatimermodellen, voorzien van IWC’s snelwisselsysteem voor de horlogeband, waardoor de zwarte rubberen band gemakkelijk kan worden vervangen.

IWC Aquatimer Perpetual Calendar Digital Date-Month Replica