IWC Big Pilot Top Gun Replica Horloge Beoordeling

HorlogesReplica-IWC-Pilot-Top-Gun-Geel-Horloge

Ik heb de kans niet gekregen om een replica horloges foto artikel van een replica IWC in een lange tijd samen te stellen, dus ik dacht dat ik er een zou moeten krijgen omdat het een vrij populair merk en variatie is altijd welkom. Besloten op dit nep IWC Big Pilot Tog Gun horloge vooral omdat ik het voor de verjaardag van een kerel kocht en hij is altijd in gekleurde accessoires, zodat de beter gekloneerde zwart-witte wijzerplaat niet goed gewerkt had voor mijn missie. Hou van de gele look en vooral de bandsteken die ervoor zorgen dat deze uitsteekt.

IWC Big Pilot Top Gun Replica Horloge Beoordeling

Dit is als de Amerikaanse versie van een IWC Big Pilot fake horloge. Nummers, markers, handen en merknamen zijn groter dan u op het originele horloge zou vinden. Geel maakt ze naar mijn mening nog groter. Krasbestendig kristal ziet er goed uit en wordt domed en biedt ook een goede lichte reflectie. Gepolijst roestvrijstalen behuizing ziet er goed uit en het huisvest een Japanse automatische beweging.

Kroon is goed gekloneerd en stevig vast aan de behuizing. Leren armband is heet. Goede gele steken geven het een unieke look en de vorm is ook cool. Het is ook leer in en uit, dus het maakt een mooi kleurrijk zomerhorloge. Het is een goed formaat horloge, ik zou een beetje groter zeggen dan je gemiddelde geval. Het geval is niet omvangrijk, omdat het dunner is, dus de algehele uitstraling van dit stuk zou soort excentrisch zijn dat ik durf te zeggen.

Het is een klassiek vintage ontwerp om deze vandaag te dragen, moet je een beetje meer accessorize en een beetje een vintage afbeelding opnemen. Ik ga niet meer zeggen want dat is precies het uiterlijk van de man die ik het heeft gekocht, dus hij was blij om het te hebben. De kwaliteit is hier, de beweging is betrouwbaar en houdt goede tijd en het horloge is goed samengesteld voor wat eruit ziet als een goede levensduur. Ik heb het ondersteboven van alle hoeken gedraaid en kreeg mijn “goedkeurende stempel”.

Als u in de gekleurde Big Pilot IWC replica bent dan dit, zal een goede keuze zijn, zolang u het niet erg vindt dat de wijzerelementen een beetje groter zijn. Als u wilt dat de eenvoudiger en nauwkeuriger gekloneerde wijzerplaat voor de zwarte wijzerplaatjes met witte markeringen gaan, komen ze meestal dichter bij de originelen. Hier zijn nog meer foto’s en zoals altijd zijn uw indrukken meer dan welkom.

Posted in IWC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *