Rolex GMT Master II Luxe Nep Horloges

HorlogesReplica-Rolex-GMT-Master-II

Ik wilde dit replica Rolex GMT Master II horloge laten sudderen voordat ik eindelijk besliste dat het tijd is voor de video-recensie. Misschien heb ik het al eerder gezegd, maar de Rolex GMT Master II replica horloges zijn misschien mijn favoriete Luxe Rolex nep horloges. Het Rolex GMT Master II fake horlogemodel slaat de plek precies op voor een aantal van mijn ‘andere behoeften’. Het is zeker een klassieke en replica Rolex horloges zijn altijd leuk om te dragen voor iedereen die de echte deal niet kan veroorloven.

Rolex GMT Master II Luxe Nep Horloges

Het lijkt op het replica horloge Rolex Submariner, dat het meest populaire horloge van alle tijden is, maar het heeft die GMT-hand en misschien een tweekleurige bezel die zo mooi opkomt in de algemene look en feel. Ik hou ook van de tweekleurige geborstelde en gepolijste armband op dit model, dat gewoon meer natuurlijk voelt dan de hele geborsteld Submariner armband.

Ja, dit is een nog meer pimped-out mode als je het zo wilt zien. Ik houd soms van verscheidenheid en een iets andere blik op mijn speciale nep horloges, dus ik heb deze keer een groene wijzerplaat, zwarte keramische kijkbeugel en een volledig geel vergulde horloge gekozen. Er is een goed contrast tussen de groene wijzerplaat, geel vergulde wijzerplaatjes en handen, en de zwarte keramische behuizing met gele markeringen. Het lijkt me zo veel verfijnder en soort pretentieus als je me zou vragen. Het is niet een goedkoop stukje, want deze baby gaat rond voor ongeveer $ 25k, dus zorg ervoor dat je dit belangrijke detail weet wanneer je er voor begint te winkelen.

Ik denk dat een volledig geplateerde goede kwaliteit luxe replica Rolex horloge deel uitmaakt van elke collectie van mensen omdat ze zo veel speciaal en verschillend zijn van uw dagelijkse slijtage. Ik draag in ieder geval een roestvrijstalen stuk of een tweetoon voor een alledaags stuk, want het is gewoon niet zo pretentieus en elegant. Ik denk dat als ik elke dag een volledig geel goud horloge zou moeten dragen, zou ik er een kunnen bekostigen, maar wie weet het? Ik hoop alleen dat die dag ooit zal komen.

Ik heb al plezier gehad met dit valse Rolex GMT horloge en het wordt altijd hoofd en laat meisjes naar je lachen, maar weinig weten ze … Het is niet makkelijk om deze uit te zien als een nep alhoewel dus er is niet veel om zich zorgen te maken. Japanse automatische beweging zorgt ervoor dat de secondenhand goed vegen en de GMT-functie draait net als op het origineel, zodat tenzij iemand hun horloges echt kent, is dit een goede en kogelvrije keuze. Bekijk meer foto’s en laat me je indrukken zien op dit stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *