Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date Replica Horloges

 

Replica TAG Heuer Carrera Calibre 16 Day Date
Replica TAG Heuer Carrera Calibre 16 Day Date – http://www.horlogesreplica.com

Een zeer heet replica horloges stukje zal nog steeds dit Tag Heuer Carrera Caliber 16 Day-Date nep horloge zijn dat al een tijdje rond is en het is nog steeds erg populair. De belangrijkste reden is dat het de klassieke uitstraling van onze tijden heeft, terwijl de Zwitserse fabrikant de eenvoudige stijl draagt. U kunt het echt voor ongeveer 3,5k krijgen, wat echt goedkoop is in de Zwitserse luxe horloges wereld.

Nog steeds voor mensen zoals mij (en de meeste van mijn lezers) is dit vooralsnog uit het bereik voor nu, dus het krijgen van een van deze nep Tag Heuer tegen een redelijke prijs zal de truc voor nu doen. Ik heb het gezien gebeurd, ik begrijp me niet verkeerd, sommige vrienden begonnen te besparen op Tag Heuers na een goede replica voor een tijdje en een van hen had eigenlijk de echte deal. Voor nu, laten we de details van deze opvatten en het allemaal uitzoeken.

Kijk eens naar de video-opname hierboven. Het ziet er goed uit, dat is alles wat ik ga zeggen. Een beetje teleurgesteld met de ring die op het origineel is roestvrij staal en niet zwart maar hey, anders dan dat horloge heeft alle andere details goed gekloond. Handen, markers, markeringen en chronografen zijn goed gedaan. De 6 uur chrono verandert de dag en de datum, terwijl de andere twee alleen voor de show staan. Het venster van de dag is ook goed gekloneerd en groot. Wellicht wil je hier wat extra voorzichtig zijn, want soms valt de dag vast.

Het is voor mij gebeurd, maar niet met deze. Tag logo is ook goed gekloneerd, wat een goed teken is, omdat de meeste crappy replica horloges kopen het niet correct hebben. Roestvrij stalen gepolijst hoesje heeft een goede dikte en gewicht en het huisvest een Japanse automatische beweging. Armband is ook goed gekloneerd en heeft de uitstraling van het origineel. Het doorzichtige achterhoesje is ook leuk, dus dit horloge heeft al de juiste details op zijn plaats.

Kwaliteit is goed en van wat ik heb gezien op internet en op de straten is het boven het gemiddelde, maar nog steeds zou het volgende niveau erg leuk zijn om te zien. Bottom line is dat het horloge stevig is en de beweging precies is, de prijs is eerlijk, dus dit is een goede keuze en koop zoals je weet dat ik je geen gekke spullen zal laten zien. Bekijk de video en geef me je gedachten erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *