Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date Replica Horloges

Een zeer hete replica horloges stuk zal nog deze Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date nep horloge dat rond voor vrij een tijdje is geweest en het is nog steeds erg populair. Voornaamste reden is dat het beschikt over de klassieke uiterlijk van onze tijd, terwijl het dragen van de Zwitserse fabrikant van eenvoudige stijl. U kunt de echte voor ongeveer 3.5k dat is een echt goedkoop in de Zwitserse luxe horloges ter wereld.

Nog steeds voor mensen zoals ik (en de meeste van mijn lezers), dit is buiten het bereik althans voor nu, zodat het krijgen van een van deze nep Tag Heuer voor een redelijke prijs zal het lukken voor nu. Ik heb het zelf meegemaakt begrijp me niet verkeerd, een paar vrienden begonnen met het opslaan op Tag Heuers na een goede replica voor enige tijd en één van hen daadwerkelijk kreeg de real deal. Voor nu, laten we krijgen in de details over deze en figure it all out.

Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date Replica horloges
Tag Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date horloges

Neem een ​​kijkje op de video-opname kiezen. Horloge ziet er goed uit, dat is alles wat ik ga zeggen. Een beetje teleurgesteld met de ring die op het origineel is roestvrij staal en niet zwart, maar hey, anders dan dat dit horloge heeft alle andere details goed gekloond. Handen, markers, markeringen en chronografen zijn goed gedaan. De 6:00 chrono maakt van de dag en datum, terwijl de andere twee zijn alleen voor de show. De dag-datumvenster is ook goed gekloond en formaat. Misschien moet je wel een beetje extra zorg hier zoals soms de dag-datum vast komt te zitten.

Het is mij overkomen vóór maar niet met deze. Tag logo is ook goed gekloond dat is een goed teken, aangezien de meeste crappy replica horloges zal niet hebben het goed gedaan. Roestvrij staal gepolijst case heeft een goede dikte en het gewicht en het is de huisvesting van een Japanse automatisch uurwerk. Armband is ook behoorlijk gekloond en heeft de looks van het origineel. Doorzichtige achterkant van de behuizing is ook leuk dus over het algemeen dit horloge heeft alle juiste informatie op zijn plaats.

De kwaliteit is goed en van wat ik op het web heb gezien en op de straten het is boven het gemiddelde, maar nog steeds het volgende niveau van dit zou echt leuk om te zien. Bottom line is dat het horloge is solide en de beweging nauwkeurig, prijs is redelijk dus over het algemeen is dit een goede keuze en kopen zoals je weet dat ik ben niet van plan om te laten zien waardeloze spullen. Bekijk de video en geef me je gedachten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *