Ballon Bleu de Cartier Chronograph XL Replica Horloges

Verse replica horloges video review van een nieuwe goed uitziende Cartier Ballon Bleu Chronograph XL replica horloge. Ik heb onlangs deze en laat me je vertellen dat het is pretty amazing. Ik denk dat je dacht dat uit de naam al dat dit niet uw gemiddelde replica Ballon Bleu de Cartier. Terwijl het hebben van een heleboel dingen gemeen hebben, zou ik zeggen dat tussen een “normale” Ballon Bleu en dit Cartier Ballon Bleu replica, zou ik deze zonder enige twijfel kiezen vanwege de grootte – XL – en de chronograaf functie, die te maken het lijkt veel moderner. Natuurlijk, het uiteindelijk komt het neer op persoonlijke smaak, dus neem een ​​kijkje op de video en zie voor jezelf.

Cartier Ballon Bleu XL replica horloge
Cartier Ballon Bleu XL horloge

Ik hou echt hoe ze het gepolijst roestvrij stalen kast gekloond. Het heeft precies de juiste Cartier vorm, gladde ronde randen en de krasbestendige kristal past gewoon perfect. Dial heeft een mooi patroon, cijfers zijn goed gedaan, de datum is op de juiste plek, evenals de 6:00 chronograaf die een kleine secondewijzer. De 3:00 chronograaf heeft andere markeringen dan het origineel en een andere functie ook, het draaien van de datum als het maakt een volledige omwenteling.
De kroon is goed geplaatst in de zaak en de knoppen aan de zijkant zijn goed ook gekloond. De 4:00 knop lijkt een beetje los in zijn behuizing, maar merkbaar alleen als je heel dicht bij het. Armband heeft een mooi breed en de gemengde geborsteld en gepolijst links zijn echt een leuke touch en in toon met de echte uurwerk. Deze Cartier Ballon Bleu replica heeft ook een verborgen vouwsluiting als Cartier heeft te maken de armband kijken meer als een sieraad.
Achterkant van de behuizing heeft slechts een paar eenvoudige Cartier gravures en het is de huisvesting van een Japanse Quartz (batterij run) beweging. Deze nep Cartier horloge ziet er echt goed op de hand en als je in Cartier replica horloges dit is zeker een model in te zien. Goede zaak grootte en gladde ronde ziet er plaats deze in een andere competitie van stijlvolle mannen horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *