Hublot Classic Fusion Replica Horloge

Hublot Classic Fusion is op dit moment de dunnere model van de gigantische Hublot replica horloges collectie. Eigenlijk is deze verklaring is veel correcter om te verwijzen naar de oorspronkelijke Hublot gigantische verzameling want eerlijk gezegd God alleen weet hoeveel (in duizenden) horloges modellen Hublot maakt eigenlijk.

Dit is een heel nieuw model en een goede adem van verse lucht van Hublot die kwam met een dunner en elegante behuizing die nog steeds houdt een sportieve look of het kan gaan voor de stijlvolle en zelfs chic outfits als je enkele van de andere modellen halen natuurlijk. Dit is een geheel zwarte sportieve model met een zeer mooie carbon-achtige finishing touch op de zaak.

Hublot Classic Fusion allemaal zwart replica horloge beoordeling
Hublot Classic Fusion all black watch beoordeling

Cutting rechtstreeks aan de jacht precies dit originele kost ongeveer 5k en het is voorzien van een Quartz (batterij run) beweging. Ja, ik weet het, Hublot horloges zijn niet goedkoop en ze nooit zullen … Er zijn 99 modellen in de Fusion collectie alleen zodat de variaties in materiaal, kleuren en de algehele combinaties lijken eindeloos. Er zijn slechts enkele Quartz bewegingen van de 99 modellen en de automatische bewegingen automatisch inscriptie op de schaal vlak boven het 06:00 marker.

Deze draait op een Quartz (batterij) beweging en heeft een schone wijzerplaat zodat je allemaal veilig uit dit oogpunt. Case heeft een goede vorm en afwerking net als het origineel. Het enige verschil zou zijn dat de markeringen en handen zijn zwart en ze zien eruit alsof ze koolstof verf aangebracht op het origineel, maar die zal weten uit zo veel verschillende keuzes? Moeilijk te spotten vanuit dit oogpunt.

Rubberen band is van goede kwaliteit en het is vrij veel de gemiddelde Hublot band die u op de andere modellen vindt ook. Gravures op de achterkant van de behuizing en op de rubber band goed. Dit is echt een goed alternatief voor degenen onder u die als replica Hublot horloges, maar niet 100% comfortabel met het dragen van hun grotere omvangrijker horloges.

Dit model is meer stijlvol, het is een soort van een meer vintage kijken Hublot nep horloge als je wilt en het is zeer eenvoudig en makkelijk te accessoires zoals je kunt zien. Er zijn niet veel rond gewoon nog niet en ik denk dat het een semi-populaire model zal worden, zodat het vinden van de echt goede zal wat onderzoek en geduld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *