Bell & Ross Carbon Replica Horloge (Blauw)

Een oudere review van mij van een zeer mooie Bell & Ross BR 01-92 Carbon replica horloge. Bell & Ross is een van mijn favoriete replica horloges vanwege hun sportieve volumineuze looks natuurlijk, en omdat ze zijn strak en eenvoudig, maar met een explosie.

Bell & Ross Carbon Replica horloge
Bell & Ross Horloge Carbon

Eenvoudige omvangrijke sporthorloge met een zeer bijzondere uitstraling. Black ion vergulde dik roestvrij staal geval waarin een Japanse Quartz beweging die een looptijd van ongeveer 2 jaar voordat je nodig hebt om de batterij op te wijzigen. Eenvoudige zwarte wijzerplaat met blauwe handen en markers die precies de juiste kleur vonk te brengen in deze zeer fundamentele horloge design. Kijk gewicht is goed, dit is een van de zwaardere als je horloges die je echt het gewicht op alle momenten voelen.

Zeer goede kwaliteit rubber band die goed zal houden en de leeftijd goed vanwege de dikte en flexibiliteit. Er zijn gravures op de rubber in de juiste plaatsen. Dit is eigenlijk een heel simpel horloge maar de omvang ervan en het ziet er goed uit zal je een heel ander gevoel te geven bij het dragen van het. Er zijn niet veel vierkante grote horloges die er zijn en dit is een van de winnaars in deze categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *