IWC Replica Horloge In Nederland

Dit horloge … Eigenlijk is dit horloge is anders. Anders in een manier die niet overeenkomt met een werkelijke IWC oorspronkelijke betekenis, dat is een van die replica horloges die op een klasse apart. Is het goed of is het slecht ik weet niet eens, maar wat ik weet is dat het er goed uitziet en het is van zeer goede kwaliteit, twee dingen die je niet snel zult vinden op horloges die geen klonen van een bepaald model zijn.

IWC replica horloge
IWC horloge

Op zoek naar leuke brede witte wijzerplaat met bijna marineblauw cijfers, markeringen en handen – een echt goede combinatie. De 6’oclock chronograaf werkt als een kleine secondewijzer. Goede IWC logo markeringen op de wijzerplaat en handtekening. Deze horloges zijn zeldzaam en ik heb het over de echte IWC evenals dit soort nep IWC. Hoeveel VC hebben onlangs gezien? Dat klopt, geen of slechts een paar of twee of misschien vier.
Ze zijn vrij duur met de gemiddelde IWC vanaf 5k dus een goed uitziende volledig roestvrij staal zal men u een goede extra glans te geven. De kroon heeft een zeer mooi design als goed en past erg mooi met de algehele uitstraling van dit horloge. Zaak is dun / stijlvol en ook brede behuizing een Japanse automatische handmatige opwindmechanisme zichtbaar door de achterkant van de behuizing.
De armband heeft een zeer mooie geborsteld en gepolijst patroon en sluit in een verborgen sluiting invullen van het stijlvolle uiterlijk van deze nep horloge. De man heeft het voor een lange tijd en hij draagt ​​het af en toe, maar hij verzekerde me dat het allemaal in goede vorm en goed draait. We zijn goede vrienden, dus ik geloof hem en ik krijg om het horloge om zijn pols van tijd tot tijd te zien anyways, dus ik kan staren en maak een visuele beoordeling. Geniet van de video en laat me weten wat uw gedachten op dit horloge.

Posted in IWC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *