Beste horloge Speedmaster “Silver Snoopy Award” 50th Anniversary Kopen

Eerste Gedachten

Hoewel het nauwelijks een verrassing is, is de nieuwe Zwitserse Omega Speedmaster Snoopy replica een aantrekkelijke variant van de Speedmaster. Hoewel de ontwerpelementen het meest voor de hand liggen, zit het coolste gedeelte van het nieuwe replica horloge aan de achterkant: de lopende wijzers die zijn gekoppeld aan de wijzerplaat zijn een handig detail dat dit horloge mechanisch onderscheidt van alle andere Speedmasters.

omega Speedmaster Silver Snoopy Replica

Maar er zijn echt zo veel Speedmaster limited editions. De nieuwe Speedmaster Snoopy replica is geen gelimiteerde editie, wat waarschijnlijk teleurstellend nieuws is voor eigenaren van de eerdere edities, die wel gelimiteerd waren.

omega Speedmaster Silver Snoopy Replica

De dag redden 50 jaar geleden

Door Silver Snoopy letterlijk te nemen, heeft de nieuwe Omega Speedmaster goedkope replica een wijzerplaat van massief zilver, samen met een gestempeld, sterling-zilveren Snoopy medaillon in de negen uur seconde-wijzerplaat.

omega Speedmaster Silver Snoopy Replica

Het Omega replica uurwerk binnenin is slim aangepast om twee displays op de achterkant van de kast te koppelen aan de tijdsaanduidingen op de voorkant. De aarde op de achterkant is gekoppeld aan de lopende seconden en maakt één omwenteling per minuut. En de arm die een ruimteschip draagt, of beter gezegd een Command and Service Module (CSM), met Snoopy als passagier maakt elke minuut een omwenteling wanneer de chronograaf start, in spiegelbeeld van de centrale chronograaf-secondewijzer.

De beste replica Omega horlogekast is een standaard 42 mm Moonwatch kast van staal die is voorzien van een tachymeter bezel met een blauw keramisch inzetstuk met witte emaille markeringen.

Binnenin zit het cal. 3861, de gemoderniseerde versie van het al lang bestaande cal. 1861 dat in vele generaties Speedmasters zit. Het kaliber 3861 heeft een Co-Axial echappement en magnetismebestendig echappement, en is ook een Master Chronometer die het testproces onder toezicht van het Zwitserse meteorologische bureau METAS heeft ondergaan.

omega Speedmaster Silver Snoopy Replica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *