Calibre de Cartier Replica Horloges

Ik heb deze Calibre de Cartier replica horloge meer dan een jaar geleden en ik moet zeggen dat het werkt nog steeds goed en houdt haar ziet er bijna als nieuw. Calibre de Cartier is een van de meest geliefde en wilde replica horloges nederland en de reden is simpel – het heeft de looks.
Deze belandde in een verzameling vrienden, maar ik wil inspecteren elke keer mijn vriend draagt ​​is. So far so good, hij heeft een geweldige tijd met het horloge en alles loopt soepel.

Calibre de Cartier replica horloge
Calibre de Cartier horloge

Eenvoudig en stijlvol horloge, maar met de juiste boete stemmingen. Handen hebben de marine blauwe kleur Cartier, stiften en bellen patroon zijn ook goed gedaan. 06:00 tourbillon imitatie ziet er goed uit en doet het werk. De zaak is ook goed gedaan met een geborsteld roestvrij stalen onderstel en een gepolijste top die de scratch-proof kristallen houdt. Blauwe diamant op de kroon is eigenlijk plastic, maar het heeft een aantal goede reflecties.
Diameter is ook goed en deze nep-horloge heeft echt de juiste mannelijke looks waarvoor het is ontworpen om te hebben. Zwart lederen band is een krokodil imitatie die sluit in een vouwsluiting dat de twee kanten op elkaar zeer mooi bindt, net als op het origineel. Doorzichtige achterkant van de behuizing ziet er geweldig uit met goede markeringen op de zaak en ook op de rotor.
Dit is een vrij glad maar toch elegant stuk dat ziet er echt goed op de hand. Misschien wanna kleden voor het dragen van het en niet echt flits het rond omdat mensen die weten zullen kennen en gek mensen rond op replica Cartier horloges is niet echt zo eenvoudig, zelfs met een goed stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *