Omega Speedmaster Replica Horloges

Dit is één van mijn oudere replica horloges reviews van een Omega Speedmaster nep horloge. Het grote kijken horloge na de Omega sportieve horloges lijn vervaardigd met een goede kwaliteit materialen.

Omega Speedmaster replica horloge
Omega Speedmaster horloge

Hoewel uit de screen capture en video kun je eigenlijk niet maken het uit, maar de wijzerplaat heeft een zeer mooi geblokte vlag patroon dat geeft het een echt sportieve look en feel. Mooie krasvast kristal is een beetje koepelvormige vangen van een aantal goede lichtreflecties. De wijzerplaat heeft drie chronografen: dag om 09:00, datum op 3 uur en militaire uur bij 6:00 om de algehele sportieve look compleet.

‘RVS kast en band zijn van zeer goede kwaliteit. Sommige van de armband wordt geborsteld waardoor het een echte uitstraling en ook de vouwsluiting presenteert Omega logo gravures. Deze goed uitziende nep-horloge wordt aangedreven door een Japanse zelfopwindende automatisch mechanisme dat tot dusver had bewezen zeer betrouwbaar en nauwkeurig op al mijn replica horloges te zijn.

Dit kan niet de bovenkant van de range ziet er verstandig Speedmaster replica die zal hoofden draaien op een regelmatige basis, maar het is een goed uitziende zeer populaire sport model dat zal toevoegen aan uw algehele ziet er goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *