Cartier Santos-Dumont Replica Horloges

Het is al veel te lang geleden dat ik mijn handen heb op een van deze Cartier replica horloges, dus ik ben blij dat ik de kans kreeg om vandaag deze beoordeling te maken. Het is ook de eerste Cartier Santos nep horloge ik beoordeling op mijn blog dus dat is een goede aanvulling op al mijn nep horloges video reviews ook.

Replica Cartier Horloges Kopen
Replica Cartier Horloges Kopen

Replica horloge Cartier Santos-Dumont

Niet uw gemiddelde replica Cartier Santos hoewel als dit is een van de eenvoudigste en schoonste versies die er zijn. Laat je niet misleiden hoewel als deze baby geldt voor ongeveer $ 19k als een origineel dus dat is een verdomd forse prijs in mijn boek.

Zoals ik al zei het is zo simpel als ze krijgen. aanwezig op de witte wijzerplaat alleen de uren- en minutenwijzer. Ze zijn Cartier blauw zoals u zult zien in de foto. Volledig geborsteld roestvrij stalen kast. Kleine-middelgrote Ik zou zeggen, herinner me dat ik heb een kleine pols. De single mismatch hier is dat Cartier is gemarkeerd om 10 uur op het Romeinse cijfer X wanneer op het origineel is het om 7 uur op het Romeinse cijfer VII.

In het geval dat je gemist op dat kleine detail dat ik vraag me af hoeveel mensen eigenlijk weten nu weet je. Het is een goed gewicht, ondanks het feit dat het niet omvangrijk horloge. Ik denk dat wat ik probeer te zeggen is dat het niet licht, omdat ik weet dat velen van u altijd af over het gewicht speciaal op stukjes zoals deze. Het is aangedreven door een Japanse Quartz (batterij run) beweging en het origineel wordt aangedreven door een automatisch uurwerk, maar aangezien noch een secondewijzer is er geen manier kunt u het verschil te vertellen.

Achterkant van de behuizing heeft een goede Cartier Santos gravures, zodat de hele zaak ziet er goed uit. Ik hou van hoe de lederen band past in met de zaak en het heeft zo’n natuurlijke greep op de hand. Het sluit in een eenvoudige Cartier slotje dus het ziet er allemaal goed uit. De lederen band voelt echt goed en het is een goede kwaliteit. Het is net een nieuwe goede kwaliteit als je begrijpt wat ik bedoel. Voelt als de replica horloges nederland wereld heeft een aantal goede verrassingen zo nu en dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *