Foto Beoordeling – Rolex Daytona Zwarte Keramische Bezel Replica Horloge

De nieuwe Rolex Daytona replica horloges hebben een goede met een frisse blik en het voelt alsof ze complementair zijn aan de oudere vintage modellen. Ik hou van hoe Rolex combineert de oude en nieuwe modellen en het merk heeft zo’n goede doorstroming dat je niet zal zeggen dat modellen met elkaar concurreren onderling hoewel zij soort zijn. Deze replica Rolex Daytona is het perfecte voorbeeld van de verklaring boven de advertentie van de nieuwe keramische zwarte bezel dat Rolex is het blussen van een tijdje is het maken van zijn weg wel naar de vintage, maar iets herontworpen nep Daytona horloges.

Rolex Daytona Replica Horloge Zwarte Wijzerplaat
Rolex Daytona Replica Horloge Zwarte Wijzerplaat

Rolex Daytona Replica Horloge Met Zwarte Wijzerplaat

Zwart op zwart Ik zou zeggen of op zijn minst er bijna, maar dit zwarte keramische imitatie bezel en zwarte wijzerplaat echt geven deze replica Rolex Daytona kijken naar een andere look en feel nietwaar?

Of je nu leuk vinden of je niet dat is vrij veel hoe ik het zie. Of er is meestal een aanpassing van het oordeel in de tijd, maar de eerste indruk is altijd een of het ander. Ik denk dat het een leuke horloge hoewel ik een originele om het te evenaren 100% niet kon vinden, maar met de nieuwe golf van keramische randen van replique Rolex moet je echt om je spullen te leren kennen en zijn een gepassioneerde om dit één uit te sluiten.

Nep Daytona Movement

Secondewijzer heeft een goede ouderwetse vegen van de Japanse automatische beweging, dus het is ook al goed aan de binnenkant. Case, kroon en schroef-in duwboten zijn net als de originelen te dus niets om het weg er ook niet te geven. De wijzerplaat heeft een goed gevoel en ziet er dus als ik een van deze replica Rolexes zou zien dat ik zou worden eyeballing ernaar waarschijnlijk omdat het een nieuw op zoek stuk voor mij.

Replica Rolex Daytona Zwart

Check hier wat meer foto’s hieronder en laat me weten hoe je het leuk vindt. Ik denk dat het een frisse en leuke nieuwe stuk dat zeker gaat met alles en het is zo makkelijk om nu speciaal met accessoires in de zomer.

Replica Rolex Horloges Kopen
Replica Rolex Horloges Kopen
Nep Rolex Daytona Zwarte Wijzerplaat
Nep Rolex Daytona Zwarte Wijzerplaat
Nep Rolex Daytona Horloge
Nep Rolex Daytona Horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *