Drie Beste Kwaliteit Goedkope Replica Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon

Audemars Piguet kan terugkijken op een lange geschiedenis van hoogstaande horologie en verfijnde complicaties, en voor haar laatste wapenfeit op dit gebied heeft het bedrijf voor het eerst een vliegende tourbillon ingebouwd in haar vlaggenschip Royal Oak Selfwinding collectie. De nieuwe nep Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon, bestaande uit drie onderscheidende modellen, bevat het recent ontwikkelde kaliber 2950, dat vorig jaar zijn spraakmakende debuut maakte in de Code 11.59 collectie.

Ref. 26530OR.OO.1220OR.01

De drie Audemars Piguet replica horloges meten allemaal 41 mm in diameter en zijn direct herkenbaar aan hun iconische achthoekige lunette met zichtbare schroeven en geïntegreerde schakelband. Twee van het trio zijn voorzien van het kenmerkende “Tapisserie” patroon op hun wijzerplaten: een is in een stalen kast met een gerookte blauwe sunburst wijzerplaat kleur en witgouden wijzers en uur markers; de andere, in 18k rose goud, is voorzien van een gerookte grijze sunburst wijzerplaat kleur, met wijzers en markers ook in rose goud. De derde, in een titanium kast, valt op door het gebruik van een gezandstraalde leigrijze wijzerplaat met een perifeer slakkenpatroon in plaats van de meer traditionele “Tapisserie”. Alle drie geven een ereplaats aan de grote vliegende tourbillon opening op 6 uur.

Ref. 26530OTI.OO.1220TI.01

De andere opvallende toevoeging aan de wijzerplaten is het 3D toegepaste Audemars Piguet logo net onder 12 uur, dat voor het eerst in de uitgebreide, eerbiedwaardige Royal Oak collectie is gemaakt van dunne lagen goud in een chemisch proces genaamd galvanische groei. Het proces, dat lijkt op 3D-printen en waarbij elke letter van het logo op de wijzerplaat wordt bevestigd door haarfijne “pootjes”, werd in eerste instantie ontwikkeld voor de Code 11.59 nephorloges die in 2019 debuteerden.

Ref. 26530ST.OO.1220ST.01

Ook zijn erfenis terug te voeren op die collectie is het uurwerk, Caliber 2950, die een vliegende tourbillon combineert – dat wil zeggen, een tourbillon verankerd aan de plaat aan slechts een kant in plaats van twee, en dus meer visueel dynamisch van voren – met een centrale rotor op te winden de replica horloge nederland. Het uurwerk bestaat uit 270 onderdelen, waaronder 27 juwelen, slaat op 21.600 vph en heeft een gangreserve van 65 uur. De tourbillon kooi is met de hand afgewerkt en de opengewerkte rotor is in roségoud (gerhodineerd in de modellen met stalen behuizing en titanium behuizing); de reeks high-end afwerkingen van het uurwerk zijn onder andere cotes de Geneve, satijn-polijsten, snailing en met de hand polijsten op de afschuiningen. Al dit vakmanschap is te zien achter de saffieren achterzijde van de kast.

Caliber 2950

De armbanden, net als de kasten, hebben dezelfde hoge graad van handafwerking als de kasten, met satijn geborstelde en gepolijste afschuiningen en een aantrekkelijke juxtapositie van glanzende en matte oppervlakken; ze worden stevig om de pols bevestigd met een AP-merk drievoudige vouwsluiting.