TAG Heuer voegt groen en rubber toe aan zijn Carrera Chronograaf 44mm Luxe Replica Horloges

Groen is niet helemaal nieuw voor het Tag Heuer Carrera Chronograph 44mm replica horloge. In 2020 was er al een groen getinte versie van dit Tag Heuer replica horloge. Echter, in tegenstelling tot de zwarte en blauwe edities met een contrasterende lunette in keramiek, waardoor ze objectief gezien een beetje aantrekkelijker zijn, kwam de groene editie (ref. CBN2A10.BA0643) met een geborstelde stalen lunette. Dit model is nu verdwenen en is zojuist vervangen door een nieuwe groene versie, met een paar updates rondom.

De kast blijft identiek, met de klassieke Carrera replica stijl en de grote afmetingen van de collectie. Met een diameter van 44mm en een hoogte van 15mm is dit de brutaalste en sportiefste versie uit de standaard collectie. Wat verandert is de aanwezigheid van een keramische bezel in groen, met geborstelde oppervlakken in het midden, gepolijste afwerking aan de rand en witte tachymeter schaal gegraveerd. Merk op dat de groene tint ook anders is dan de vorige versie, met een koudere tint – en dit geldt voor de lunette en de wijzerplaat. De kast is waterdicht tot 100 meter en aan beide zijden voorzien van saffierglas.

De Tag Heuer replica wijzerplaat heeft, zoals gezegd, een nieuwe groene tint. Een andere kleine update, de “Heuer 02” en “80 uur” inscripties op 6 uur zijn verwijderd, wat resulteert in een schonere wijzerplaat. De rest is gelijk aan de rest van de collectie, met een tricompax lay-out, datum op 6 uur en een basis wijzerplaat met een cirkelvormige geborstelde textuur. In de kast zit het in-house, automatische kaliber Heuer 02, een kolomwiel chronograaf met een frequentie van 4Hz en een gangreserve van 80 uur.

Ten slotte, terwijl deze nieuwe goedkope nep Tag Heuer Carrera Chronograph 44mm Groen kan worden besteld op de traditionele 3-link stalen armband, TAG Heuer voegt ook de optie voor een nieuw ontworpen rubberen band – met een look die nabootst dat van een armband met schakels – gesloten door een vouwsluiting met micro-verstelling, net als de Aquaracer.