Omega DeVille Replica Horloges

HorlogesReplica-Omega-DeVille-Geel-Gouden-Replica-Horloge

Mijn oom favoriete show-off horloge als ik hem te plagen. Het is gewoon dat hij draagt deze Omega replica op alle speciale gelegenheden en aangezien we een grote familie zijn er veel vertrouwen in me. ziet er altijd goed op zijn hand en hij had altijd dit boontje voor nep Omega horloges. Het was altijd een soort van nr1 luxe nep horloges merk voor hem. Ach, blij dat ik hem kon helpen en hem gelukkig maken, dat is zeker.

Omega DeVille Replica Horloge

Dit nep DeVille is een AAA kwaliteit Omega replica in mijn boek. Eenvoudig en stijlvol en chique stuk maar de kleur combinatie is een killer. Ik hou echt van de eenvoudige handen en de kleine secondewijzer op 6 uur.

Yep, de blauwe wijzerplaat en de gepolijste gele gold plating en die imitatie stenen zijn zo’n goede combinatie. Case grootte is medium als het zou zijn op de meeste stijlvolle horloges. Het is een goede combinatie met de bruine lederen band, maar het zal je proberen om beter te accessoires. Brown is gemakkelijk aan te passen, maar je moet ten minste een riem, zo niet de hele schoenen, riem en kijk combinatie om het te laten werken.

Automatische Japanse beweging veegt de secondewijzer mooi en sluizen in de houwer mechanisme bij het instellen van de tijd. Het is zichtbaar door de doorzichtige achterkant van de behuizing en het ziet er goed uit met die gele vergulde en Omega gegraveerde rotor.

Dit zou niet uw dagelijkse horloge in mijn mening en meer van een speciale gelegenheden kijken, tenzij je het origineel en willen een goedkopere versie van het elke dag dragen terwijl de echte in een veiliger plaats. Hoe dan ook ik ben blij dat ik de kans kreeg om u een goed uitziende fris maar elegante en modieuze nep Omega horloge te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *