Verschillen Tussen Panerai Replica En Echte

Dit zal een eenvoudige introductie artikel van mijn nieuwe reeks van verschillen tussen de reële horloges en de nep horloges zijn. Ik koos dit Panerai Luminor Arktos GMT nep horloge voor dit eerste artikel, want het is een heel duidelijk voorbeeld van wat ik toverstok om hier te laten zien. Verschillen tussen Panerai replica en echte Panerai horloges zijn soms erg weinig of geen gewoon omdat Panerai replica horloges zijn gemakkelijk te reconstrueren als gevolg van hun eenvoudige en schone design en functies. Hoewel ik pakte een uitgebreider model dat is een heel goede kandidaat en duidelijk een zeer goede kopie.

HorlogesReplica-Verschillen-Tussen-Panerai-Replica-En-Echte

Verschillen Tussen Panerai Replica En Echte

Wat ik leuk vind aan nep Panerai is dat ze kijken spot-on, zelfs voor replica Panerai horloges zoals deze die een beetje mode gaande op de wijzerplaat en dat draaibare ring dan de gemiddelde replica Panerai. Er zijn nauwelijks verschillen als je kunt ter plaatse uit en voor mij deze twee lijken op hetzelfde horloge hoewel het prijsverschil is enorm en we kijken naar een goede kwaliteit Japanse automatisch uurwerk Panerai replica zelfs niet een Zwitserse één.

Panerai Replica Informatie

Het is een dode-op stuk zoals je kunt zien in de vergelijking foto’s die ik heb geüpload hier. Het komt overeen met het origineel uit alle hoeken, het is een solide nep Panerai horloge, het gewicht is goed en dat kleine secondewijzer bij 9 uur heeft een mooie sweep net als het origineel gegeven door de Japanse zelfopwindende automatisch uurwerk. De kardinale punten op de ring zijn ook goed gekloond en de hele bezel ziet er legit. Zelfs het vergrootglas datum op de scratch-proof kristal is recht op de plek.

De Vouw

Voor mij is dit het perfecte voorbeeld van hoe men een zeer redelijk geprijsd nep Panerai horloge kan krijgen met een goede kwaliteit, betrouwbare beweging, die er net als het origineel. Er is niets om dit Panerai Luminor Arktos replica horloge weg als een nep te geven. Alle stukjes op hun plaats vallen precies goed en goed gekloneerd vormen de ring om de wijzerplaat, de behuizing en de rubberen band die overeenkomt met het origineel ook.

Check out wat meer vergelijking foto’s maakte ik en laat me weten wat uw gedachten en meningen over dit specifieke geval en dit artikel over de verschillen tussen Panerai replica en echt. Het even welke input wordt zeer gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *