Omega Speedmaster Replica Recensie – Mooie Racing Chronograph horloge

Nep Omega Speedmaster Racing Chronograph Recensie

In de replica recensie blog voor vandaag, zal ik het doen van een Omega Speedmaster replica beoordeling. Dit is een horloge dat is enigszins vergelijkbaar met de Breitling Avenger Seawolf als je kijkt naar de mogelijkheden die het heeft en het algemene ontwerp. Maar wat maakt deze hoge kwaliteit nep-horloges Omega Speedmaster Racing Chronograph opvalt is dat het direct een verklaring aflegt tijdens het dragen, zoals het in het oog springt veel gemakkelijker. Het is echt een zeer goede mix tussen sportiviteit en klasse. Dus, laten we aan de slag met deze Omega replica horloges Speedmaster Racing beoordeling.

Omega Speedmaster Racing Chronograph Replica

looks and feel

Waarschijnlijk de meest unieke wat je ziet op dit horloge in deze Omega Speedmaster replica review is de positie van het datumvenster. Het is zeer ongebruikelijk en anders. Het venster datum is eigenlijk gelegen binnen het onderste 12 uur chronograaf. Hoewel dit is iets dat dit horloge scheidt van anderen, het maakt het een beetje moeilijk om de datum te vertellen als je hebt niet gewend aan het zien van de datum venster in die positie. Deze functie is getrouw gerepliceerd in de nep Omega Speedmaster versie.

Andere kenmerken van het vermelden waard in deze Omega Speedmaster replica review zijn de drie sub-wijzerplaten; één voor seconden, één voor 30 minuten en de laatste uren. De chromen roestvrij stalen kroon is gegraveerd met de Omega logo en wordt aan beide zijden geflankeerd door twee zeer gepolijst roestvrij staal kronen. De bezel is ook roestvrij staal en heeft een mooie tachymetric ring. Het horloge is 52mm bij 44mm met een zwarte kleur dial, hoewel er witte versies ook.

Omega Replica Nederland
Omega Replica Nederland

beweging

De volgende functie van de nota in deze Omega Speedmaster Racing Chronograph replica beoordeling te worden genoemd is de beweging. De Omega Speedmaster maakt gebruik van een Japanse Quartz uurwerk dat is een stap naar beneden van de exclusieve en betrouwbare co-axiale Caliber 3330 die de bevoegdheden van het origineel. Ondanks dit feit, zal je nog steeds geen betere replica horloges Omega Speedmaster Racing Chronograph op een andere Omega replica horloges Speedmaster Racing beoordeling.

Replica Horloges Omega Speedmaster
Replica Horloges Omega Speedmaster

overzicht

Tot slot, in deze Omega Speedmaster replica beoordeling, we kijken naar hoe dit horloge ziet er kan worden gedragen en ik moet zeggen, het ziet er echt geweldig uit op de pols. De rubberen band lijkt niet op zijn plaats en in feite is zeer consistent met het algemene ontwerp van het horloge. De band is 185mm lang en 22mm breed en voorzien van een roestvrijstalen push-versie hook-gesp sluiting met Omega graveren aan het einde daarvan. De achterkant van het horloge is een geborsteld roestvrij staal snap-in back gegraveerd met het woord Speedmaster en de Omega Speedmaster logo.

Dit brengt ons bij het einde van deze replica beoordeling blog. Persoonlijk heb ik verkocht op dit horloge en er is nauwelijks iets om over te klagen. Als je kijkt via een andere Omega Speedmaster Racing Chronograph replica horloges beoordeling, ik weet zeker dat je zal dezelfde hoge lof van dit mooie horloge. De kwaliteit van de productie is top. Het mechanisme werkt perfect en het is echt een modieuze stuk. Mijn persoonlijke waardering zou iets tussen 8 en 8,5 van de 10 zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *