Tag Heuer Monaco Mikrograph Replica Horloges

Het Monaco Mikrograph is een van de populairste uitvindingen Tag Heuer in mijn boek. Ik hou echt van de uitstraling van dit model en ik ben serieus te denken van misschien wel het krijgen van een ander vrij snel. Er is gewoon iets over grote dikke vierkante gevallen en Tag Monaco replica horloges dat mijn knoppen duwt. Als dit u bekend voor geluiden dan bent u op de juiste plek lezen van het juiste artikel nu.

Tag Heuer Monaco Mikrograph Replica Horloge
Tag Heuer Monaco Mikrograph Replica Horloge

Replica Horloge Foto Toetsing – Op De Tag Heuer Monaco Mikrograph

De Quartz (batterij) run beweging maakte een 12:00 veranderingen op deze knop als het de datum waarop het origineel niet verschaffen dat gebied is volledig voor het aangeven van de gangreserve zien. De 6:00 half zichtbaar chronograaf is een kleine secondewijzer Op het origineel dus dat is een goede vertegenwoordiging. Dit is een 3D wijzerplaat die maar blijft met één laag boven op de ander. Je hebt de 6:00 chronograaf en de datum op een niveau, dan heb je de 3 en 9 uur chronografen op een ander niveau dan op de top van alles wat je hebt het uur wijzerplaat met de hete secondewijzer staart.

Tag Heuer Monaco Mikrograph Imitatie Horloges
Tag Heuer Monaco Mikrograph Imitatie Horloges

Onnodig te zeggen dat de markeringen wijzerplaat zijn ook op twee niveaus. Ja, dus probeer het uitzoeken dit uit voor een nep-out in de open als je weet heel weinig over Tag replica horloges nederland of originelen voor die kwestie. Hou het geval dikte en de Tag-logo aan de zijkant, het ziet er echt goed! Armband is geheel van leer aan beide zijden en rood aan de binnenkant waardoor het een zeer mooie sportieve look geeft. Er is een nep-rotor op de doorzichtige achterkant van de behuizing naar de automatische beweging gevoel te geven.

Krasbestendige kristal is mooi gesneden en goed geplaatst op de zaak. Het is vrij eenvoudig om rond te lopen met een van deze baby’s, omdat niet veel mensen weten over het model en als ze eenmaal een nieuwe ingewikkelde wijzerplaat te zien op een vierkant horloge ze onmiddellijk aannemen dat het echt in plaats van nep omdat ze gewoon niet gewend aan het. Hier zijn nog enkele engelen op deze imitatie Tag Mikrograph voor u te zien en te becommentariëren.

Replica Horloges Kopen Tag Heuer
Replica Horloges Kopen Tag Heuer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *