Panerai Radiomir 8 Days Ceramica 45 mm PAM00384 Replica Horloge

Panerai breidde zijn historische collectie uit met nieuwe Radiomir 8 Days Ceramica 45 mm PAM00384 replica horloges. Het iconische vintage design, aangevuld met een nieuw materiaal en een stijlvol ‘all in black’ concept, maken ze tot ‘must haves’ onder fervente verzamelaars.

Panerai Radiomir 8 Days Ceramica 45mm pam00384 Replica Horloge

Panerai Radiomir replica horloges staan bekend om hun verbazingwekkende geschiedenis. Ze zijn gemaakt om te dienen als zeer nauwkeurige, waterbestendige en leesbare instrumenten van Italiaanse commando’s en Gamma-troepen. Zo’n 50 jaar na de succesvolle militaire dienst zijn de Radiomirs een van de belangrijkste lijnen van het merk op de civiele markt geworden.

Nieuwe producties begonnen in kleine series, met een belangrijke vooruitgang in kwaliteit, nieuwe koffers en oplossingen om de waterbestendigheid te verbeteren, maar het basisconcept en de traditionele esthetische impact werden niet gewijzigd. Tegenwoordig omvat het Radiomir-assortiment: de Radiomir 45 mm Black Seal, de Radiomir 8 Days, de Radiomir GMT, de Radiomir Regatta 1/8th Second Titanio – 47 mm en andere modellen.

De Panerai Radiomir 8 Days Ceramica 45 mm replica-horloges voor heren volgen twee Radiomir 8 Days-edities (de PAM00268 in staal en de PAM00346 in titanium) en we beschouwen ze als de meest aantrekkelijke en de meest authentieke stukken in de lijn.

Panerai Radiomir 8 Days Titanium 45mm Replica Horloges
Panerai Radiomir 8 Days Titanium 45mm Replica Horloges
Panerai Radiomir 8 Days-staal 45mm Replica Horloges
Panerai Radiomir 8 Days-staal 45mm Replica Horloges

Een geweldig mechanisme en een stevig materiaal

De robuuste behuizing is gemaakt van zwart zirkoniumoxide, een soort synthetisch keramiek, met uitstekende weerstand tegen corrosieve middelen, hoge temperaturen en krassen. Dit materiaal is een goed alternatief voor de titanium of RVS stukken. De zwarte keramische lunette en de zwarte schroefkroon, met gepersonaliseerde OP, passen perfect in een eenvoudige en ongebruikelijke stijl.

Er valt nog veel meer te zeggen over de zwarte kleur. Het is ook de kleur van de sandwich-achtige wijzerplaat met lichtgevende Arabische cijfers en uurmarkeringen, een datumvenster op de 3 uur-positie, de secondewijzer op de 9-uur-positie en de lineaire gangreserve-indicator op de 6 uur positie. Panerai gepersonaliseerde lederen band, met een grote titanium gesp, is ook verkrijgbaar in zwarte kleur.

Panerai Radiomir 8 Days Ceramica 45mm pam00384 Replica Horloge

Radiomir 8 Days-uurwerken worden aangedreven door het Panerai P2002/3 Caliber handopwindbare uurwerk, het eerste uurwerk dat volledig door Officine is ontwikkeld. Dit uitstekende mechanisme waarmee het replica horloge 8 dagen kan werken zonder op te winden, is geïnspireerd op het Angelus uurwerk uit de jaren 40. Deze buitengewone eigenschap is mogelijk dankzij drie veertonnen. De Calibre P2002/3 bestaat uit 21 juwelen en 225 componenten, bevat monometallische Glucydur® balans en KIF Parechoc® anti-shock apparaat en tenslotte oscilleert het met een frequentie van 28.800 wisselingen per uur.

Panerai Radiomir 8 Days Ceramica 45mm pam00384 Replica Horloge

Perfecte beats van het mechanisme zijn te zien door de transparante achterkant van gerookt saffierglas. Sapphire bedekt ook de voorkant van het uurwerk, wat zorgt voor een mooie leesbaarheid. De nieuwe PAnerai Radiomir 8 Days Ceramica 45 mm replica herenhorloges hebben een solide waterdichtheid tot 100 meter (330 voet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *