Panerai Submersible Bronzo 47mm PAM 968 Replica Horloge

Panerai Submersible Bronzo 47mm PAM968 Replica

Het was 2011 toen Panerai voor het eerst zijn eerste bronze-cased (aka Bronzo) horloge introduceerde, dat sindsdien enkele van de meest wenselijke horloges is geworden die door het merk zijn gemaakt. Deze bronzen replica horloges worden sporadisch geïntroduceerd door Panerai, die twee jaar geleden de Luminor Submersible 1950 3 Days PAM 671 (en zijn voorganger zes jaar eerder) uitbracht. Nu heeft Panerai de Submersible Bronzo PAM 968 uitgebracht, de eerste Bronzo met een keramische rand.

De PAM 968 is gehuisvest in de vertrouwde behuizing van 47 mm en heeft een micro-gezandstraalde bruine keramische rand die goed bij de bruine wijzerplaat past (althans op de foto’s). Het is een aangenaam broeierige en mannelijke combinatie in combinatie met de bronzen kast, en een voldoende grote afwijking van de blauwe wijzerplaat Bronzo PAM 671. Naast de bruine leren riem die je in de pers kunt zien, combineert Panerai ook de PAM 968 replica met een militair-groene rubberen riem. Ik geloof dat dit dezelfde riem is die je zult vinden op de nep Submersible Marina Militaire Carbotech 47 mm PAM 961 die eerder dit jaar uitkwam.

Panerai Submersible Bronzo 47mm PAM968 Replica

Dit is het vierde Bronzo-horloge dat wordt uitgebracht. De eerste was 2011’s groen gedraaide PAM 382, gevolgd door 2013’s PAM 507 en vervolgens de PAM 671 uit 2017. Deze nieuwe versie en de vorige PAM 671 delen de interne kaliberbepaling van P. 9010. Deze beweging is 6 mm dik (slanker dan zijn voorganger), werkt op 28.800 vph en heeft een gangreserve van 72 uur. Natuurlijk is de beweging zichtbaar door de tentoonstelling van de achterkant van de tentoonstelling.

Op de wijzerplaat ziet u de “verouderde” SuperLumiNova die Panerai in het verleden zo goed heeft gedaan. Dit beige-getinte lume past moeiteloos in de bruine wijzerplaat, een taak die wat lastiger was wanneer we het vorige blauwgestuurde model bekeken.

Panerai Submersible Bronzo 47mm PAM968 Replica

De Panerai Submersible Bronzo PAM 968 zal worden beperkt tot een paar honderd stuks, met een prijs van $ 16.500 USD. De panerai-replica is alleen verkrijgbaar in Panerai-boetieks, in de Panerai WeChat Boutique en beschikbaar voor speciale Mr. Porter-klanten. Nogmaals, vijf stukken zijn hier beschikbaar op de panerai replica website, de eerste batch van vijf stuks uitgebracht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt per kwartaal in 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *