Rolex GMT-Master II ‘Root Beer’ Replica Horloges

Nep-Rolex-Horloges

Op BaselWorld 2018 introduceerde Rolex de Rolex GMT-Master II ‘Root Beer’ in Rolesor two-tone en in alle Everose-goud. Dit brengt het bruine thema terug in de GMT-Master II replica-collectie, dit keer in combinatie met de eigen 18kt roségouden legering van Rolex die er echt verbazingwekkend goed bij past, evenals een beweging van de nieuwe generatie. Er is een aanzienlijk verschil tussen de Rolesor en de volledig gouden versies, zowel qua uiterlijk, stijl als prijs.

Oyster Perpetual GMT-Master II
Oyster Perpetual GMT-Master II

Hoewel er zeker fans van de vintage GMT-Master “Root Beer” in de buurt zijn, zullen deze nieuwe modellen volgens mij geïnteresseerde Rolex-klanten nodig hebben om ze hands-on in de boetieks te zien. We zagen ze al live (binnenkort komen er hands-on) en ze zien er anders uit dan op foto’s. Zoals bij alle roségouden replica horloges (inclusief de Rosex Everose-modellen), zal de manier waarop het rood-roze goud met de huid werkt een bepalende factor zijn voor hoe het nephorloge er echt uitziet en draagt. De nieuwe generatie beweging is een welkome ontwikkeling, nu met een vermogensreserve van 70 uur en een groot aantal 10 gepatenteerde oplossingen. Details volgen binnenkort in het praktische artikel.

De Rolex Pepsi Replica (details hier imitazioneitalia.com) steelt misschien een beetje de show, maar het zou me niet verbazen als de Root Beer voor velen een sterke optie is – vooral omdat het nog steeds concurrerend geprijsd is in tweekleurig en, zoals Rolesor replica-horlogemodellen in het algemeen, is waarschijnlijk gemakkelijker beschikbaar dan de Pepsi. Prijs voor Rolex GMT-Master II Root Beer replica is 13.400 CHF voor Rolesor en 35.000 CHF voor het all-Everose gouden model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *