Rolex Skydweller Rose Goud Nep Horloge Beoordeling

nep-rolex-skydweller-rose-goud-horlogesreplica
nep- rolex skydweller rose goud

Nieuwe lijn van Rolex Skydweller horloges en duidelijk door het uiterlijk ervan zal dit een nieuwe klassieker zijn voor Rolex in slechts een paar jaar. Het is nog steeds een Rolex-horloge, ongeacht hoe je het bekijkt en hoe subtiel en hoe klein de veranderingen ook zijn, het is zo veel anders dan alle andere Rolex-modellen. Fijn om jullie deze Rolex Skydweller rosé gouden nep horloge recensie vandaag te laten zien, zodat je vanuit alle hoeken een goed beeld krijgt van waar deze Rolex replica van gemaakt is.

Mooie gecanneleerde rand op een rosé vergulde behuizing van roestvrij staal. De achterkant van de behuizing en de gesp zijn ook rosegoud verguld roestvrij staal, dus alle details komen hier goed overeen. De markeringen en wijzers zijn ook gepolijst roségoud en je kunt de gravures van Rolex op de binnenring in de bovenstaande afbeelding zien. Krasvast kristal ziet er ook goed uit en het is goed geplaatst op de behuizing. Die chocoladebruine wijzerplaat maakt het kapot en het ziet er helemaal legaal uit.

Replica Rolex Beweging

Beweging is een automatische, zichzelf opwindende Japanner en het voelt echt goed, vooral bij het instellen van de datum en het 24-uurs middenstuk. De datum heeft zo’n mooie klik en de beweging voelt daardoor echt solide aan. Houdt de tijd goed en heeft een gangreserve van meer dan 24 uur, dus het is niet nodig om hem opnieuw in te stellen als hij dagelijks wordt gedragen of misschien wel elke andere dag zou moeten werken. De hand van seconden veegt goed, dus deze nep Rolex is behoorlijk legitiem in mijn boek. Vergeet niet dat de echte ongeveer $ 33k kost, dus het is zeker geen goedkope Rolex.

Rolex Skydweller Rose Goud Nep Horloge Beoordeling

Het is waarschijnlijk een van die dingen die je niet zo gemakkelijk kunt bijvoegen, maar of je het nu vergelijkt met je outfits of helemaal niet aanpast en het opvalt, het doet het zelf. Het is een van die Zwitserse nep horloges die geen introductie of flitsen nodig hebben, omdat ze het zelf doen. Het is een zeer modern roségoud en ook een heel klassieke setting, gemaakt door Rolex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *