Breitling Avenger Replica Horloge Beoordeling

Breitling-Avenger-Replica-Horloge-horlogesreplica

Dit Breitling Avenger replica horloge heeft vele naamvariaties. U kunt zoeken naar Breitling Aeromarine Avenger replica horloge of Breitling Avenger Skyland replica horloge of zelfs Breitling Aeromarine Avenger Skyland. Het maakt niet uit hoe je het weet of op hoeveel manieren het is gelabeld, het is nog steeds een onderdeel van de Breitling replica horloges.

Breitling Avenger Replica Horloge Beoordeling

Ik ben er vrij zeker van dat Breitling het eenvoudigweg Avenger zou noemen, maar ik wilde alle naamvariaties voor je bedekken om er zeker van te zijn dat we het hier over hetzelfde model hebben. Dit is een van de meest solide en grote replica Breitling horloges die je kunt krijgen en dat is zeker.

Je moet echt dol zijn op grote horloges om te overwegen een van deze baby’s te krijgen, omdat het anders niet goed gaat en je er niet van zult genieten. De blauwe wijzerplaat heeft een goede diepte, gegeven ook de dikke en zeer robuuste behuizing. Dit is een van de horloges die je de hele dag door de deuren en de hoeken van de tafel zou klappen en geen moer schelen.

Original heeft een zeer redelijke prijs rond de 4k, dus je kunt uiteindelijk de echte deal redden en kopen nadat je aan een van deze gewend bent geraakt. Ik denk dat deze nep Breitling Avenger de grootste zaak is die Breitling ooit gekocht heeft en ik ben blij dat ik dat gedaan heb omdat ik je nog een interessant stuk ga laten zien. Ondanks zijn grootte is het gewicht goed en is het niet te licht en ook niet te zwaar.

Kleur van de wijzerplaat is goed en de Breitling-markeringen zijn correct, evenals het datumvenster. Gevoed door een kwarts (batterij run) beweging tikt de secondewijzer en zo ook de kleine secondewijzer op 6 uur zodat het een grote afslag voor je is, ga er dan niet voor want het is een vrij voor de hand liggende give-away. Hackmechanisme wordt ingeschakeld bij het instellen van de tijd en deze beweging geeft je ook een stopwatchfunctie om 12 uur, wat een goede functie is.

De volledig gepolijste roestvrijstalen armband heeft goede Breitling-markeringen op en in de vouwgesp en op de achterbehuizing. Het is een zeer solide horloge dat behoorlijk sterk op je hand zal hangen en schijnen, dus als je het uiterlijk goed vindt, is het de moeite van het proberen waard. Verwacht echter niet te veel tijd te verliezen, want iemand die Breitlings kent, zal het opmerken, maar aan de andere kant, en gewoon voor het plezier van het hebben van een groot glimmend Breitling replica horloge, is het geen slechte keuze. Bekijk de video en geef me je mening erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *