Rolex Submariner Date Replica Horloge

Hier is een foto overzicht van één van de meest populaire, zo niet de de meest populaire gekloonde horloge van alle tijden, de Rolex Submariner Date replica horloge. Over het algemeen de Submariner model zou het vlaggenschip van replica horloges en zelfs tot op de dag het vinden van goede kwaliteit die zijn, is niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn.

Dit is een Rolex Submariner Date blauwe rand blauwe wijzerplaat replica horloge die het origineel dat komt alleen in wit goud en kost ongeveer 30k gekopieerd, dus dit is geen regelmatige Submariner ik zou moeten zeggen. Hoe dan ook met de Submariner model zo populair en komen in een grote verscheidenheid aan modellen zeer weinig mensen daadwerkelijk de moeite om alle details te leren en daadwerkelijk te weten dat deze baby is zo duur als een echte.

Rolex Submariner Date Replica horloge
Rolex Submariner Date Replica horloge

Ziet er geweldig uit op de hand nietwaar? Ik vind het leuk, dat er veel kan ik je vertellen. Het voelt goed en ziet er ook goed uit. Het ziet er goed uit, want om de glans en de goede looks van wit goud door middel van roestvrij staal is het naar mijn mening bijna onmogelijk na te bootsen. Witte goud heeft dat verschillende en unieke glans en schittering dat is gewoon moeilijk te bereiken door middel van alleen roestvrij staal. Dat is de reden waarom dit voor een gewone stalen Rolex zal doen, maar niet gericht op het witte goud exacte kloon, want ik denk niet dat de replica horloges wereld zal men te bieden die echt zal blow your mind hebben passeren. Dial goed gekloond, markeringen zijn goed, markers de juiste maat en kijkt en de handen en kleinbedrijf behoren ook.

Japanse automatisch uurwerk maakt de secondewijzer sweep heel goed en de datum vergrootglas is mooi op de scratch-proof kristal geplaatst. Bezel ziet er bijna keramische zelfs als de schittering in deze eerste foto is geen recht doet. Bezel is goed gesneden en goed passend op het geborsteld en gepolijst roestvrij stalen behuizing. Logo op de kroon en een two-tone geborsteld en gepolijst armband, zoals je zou vinden op het echte werk, maakt de contouren van deze Nep Rolex vallen in de normen van een goede kloon. Vouwsluiting heeft de Rolex-logo en de achterkant van de behuizing heeft de groene hologram sticker en serienummer dat niet uit helemaal niet komen.

Gangreserve is meer dan 24 uur, zodat u geen zorgen te maken over de liquidatie als je van plan bent om het te dragen als uw dagelijkse replica horloge . Het is een goede keuze voor een alledaagse horloge. Het is eenvoudig en casual maar toch sportief genoeg, maar alleen met de juiste mannelijke blauwe kruid aan om het te laten opvallen en maak uw verklaring. Het is een gemakkelijke replica horloge nederland en model om accessoires te dragen of zonder al te veel beperkingen. Mooie pasvorm en een eenvoudige maar klassieke Rolex look. Hier zijn nog enkele foto’s, vertel me hoe je het leuk vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *