Foto Beoordeling – Omega Constellation Replica Horloge

Omega Constellation is nog steeds (tot mijn verbazing), een van de meest gewilde replica horloges die er zijn. Het moet op de lijst van oudere, meer serre en stijlvolle mensen aangezien ik niet echt zien de jonge generatie gek over dit model. Nog steeds de looks en de algehele stijl toe te voegen aan dit beeld omdat mijn vader is echt het beste voorbeeld voor.

Omega Constellation replica horloge
Omega Constellation replica horloge

Hij kreeg deze een tijdje terug en hij is nog steeds erg dol op. Om eerlijk te zijn het horloge past bij hem, zijn algemene stijl echt en ziet er eigenlijk beter als het dragen van dit één in plaats van een Rolex Submariner replica bijvoorbeeld. Het is gewoon de juiste stijl. Ik ben niet van plan om u te vertellen dat dit een 1: 1 fake horloge, maar het doet houdt de Constellation ziet, afmetingen zijn ongeveer gelijk, wijzerplaat heeft de ivoren schittering en de bezel is ook goed aangegeven.

Armband ziet er net als het origineel en de algehele op het eerste gezicht vooral op een respectabele oudere persoon zul je niet discussiëren of het echt te starten of niet dus dat is een verborgen voordeel daar. Case zo dun en huisvesting een Japanse Quartz het horloge is zeer veel op de lichte kant, maar ik heb een harde tijd te geloven dat de oorspronkelijke veel zwaarder onder deze omstandigheden zouden zijn.

Case en geborsteld roestvrij staal armband is echt in toon met de Omega eruit ziet. Bottom line brengt het feit dat mijn vader het leuk vindt en heeft echt een goede tijd draagt. Horloge de tijd ook, dus er is echt niet veel meer te zeggen. Als je het gevoel dat een nep Omega Constellation is op uw lijst dan dit een goede keuze zal zijn. Hier zijn nog enkele foto’s voor een betere visuele op dit stuk. Zoals altijd uw feedback wordt gewaardeerd.

Omega Constellation replica horloge zijaanzicht
Omega Constellation replica horloge zijaanzicht
Omega Constellation nep horloge
Omega Constellation nep horloge
Replica Omega Constellation horloge overzicht
Omega Constellation horloge overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *