Tag Heuer Calibre 16 Formula 1 Replica Horloge

TAG-Heuer-Formula-1-Calibre-horlogesreplica

Dit is absoluut een allereerste op mijn blog met replica horloges. Een valse recensie voor een Tag Heuer-formule 1. Blij dat ik jullie dit stuk kan laten zien als een van mijn vaders goede vrienden het zojuist heeft afgeleverd. Het is een leuk medium-hoes horloge, zeer klassieke chronograaf uiterlijk en functies, ook sportief en schoon. Ik hou van de tweekleurige zwarte en roestvrijstalen combinatie die past bij de ring en de armband. Het is een cool en vrij zeldzaam nep Tag Heuer-stuk, zelfs in de nep-horlogeswereld.

Je zult niet veel van deze baby’s als originelen zien, ook al kost het maar voor ongeveer $ 3k. Slechts $ 3k, wie maak ik een grapje, dat is nog steeds een beetje te veel voor mijn kijkbudget, ook al ben ik er al aan gaan denken dat ik het waarschijnlijk al op mijn Zwitserse replica horloges heb uitgegeven, maar ik heb een vrij grote collectie, dus het weegt ermee op.

Zoals ik al zei is het een leuk stuk en niet erg glamoureus. Ik bedoel dit niet op een slechte manier, het is gewoon een meer gemiddeld ogend horloge als je wilt, maar toch heeft het zijn coole verschillende functies waardoor het opvalt als de stevige behuizing met de zwarte TAGHeuer-gravure aan de zijkant , stevige tweekleurige rand en de drukkers en beschermde kroon aan de andere kant.

Ik had verwacht dat de armband iets steviger zou zijn, maar nadat ik hem voor hem had gepast voelde het allemaal beter en zag hij er goed uit. Aangedreven door een Quartz-beweging (batterijloop) heeft de secondewijzer meer een tikkende beweging dan een veegbeweging. 6 uur chronograaf is een kleine secondewijzer en de 9 uur-chronograaf is een stopwatch. Het datumvenster van 3 uur is goed en dat geldt ook voor de markeringen op het label. Het totale gewicht van het horloge is goed en speciaal voor degenen onder jullie die van normale grootte horloges houden die niet te opzichtig zijn maar sportief / casual en eenvoudig te accessoriseren. Ik denk dat dit zeker de moeite van het onderzoeken waard is.

Het is zo’n eenvoudig stuk dat je gewoon op je pols slaat en erbij hoort wetende dat er niet veel mensen veel weten over deze modus, dat het een Tag Heuer replica horloge van goede kwaliteit is dat zeker niet te veel weet en een goedkoper model (maar met een naam), niemand twijfelt aan de geldigheid ervan. Druk op play op de onderstaande video en bekijk alle hoeken en details. Laat me weten wat je van dit replica Tag Heuer Formula 1 horloge vindt en of je het op je lijst hebt staan ​​of nee. Uw feedback is altijd belangrijk voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *