Vacheron Constantin Overseas Groene Wijzerplaat Zwitsers Replica Horloge

Intens groen is toegevoegd aan de wijzerplaten en verwisselbare banden van vier nieuwe Overseas replica horloges in roségoud, een primeur voor deze collectie. In perfecte harmonie met de reisgeest is deze nieuwe tint nu te vinden op de wijzerplaten van de 35 mm gemset, 41 mm date, 42,5 mm chronograaf en 41 mm dual time modellen. Elk van deze nieuwe uurwerken is waterbestendig tot 150 meter en is uitgerust met een zelfoprollend kaliber van topkwaliteit met een zorgvuldige afwerking. De uurwerken zijn voorzien van een oscillerend gewicht dat is gegraveerd met de emblematische windroos van de collectie. Bij deze vier modellen, net als bij alle Overseas replica horloges, is de roségouden armband met vouwsluiting eenvoudig verstelbaar. Het kan worden vervangen door een kalfslederen band of een groene rubberen band, elk met een verwisselbare gesp.

Vacheron Constantin Overseas Replica
Overseas collectie © Vacheron Constantin Replica

Nieuwe Kleur Wijzerplaat

Door de wijzerplaten van vier roségouden modellen te voorzien van een intens groene kleur, heeft het Maison de avontuurlijke roeping van de Overseas-collectie versterkt. Deze nieuwe tint breekt met de klassieke kleurcodes van de Overseas nephorloges: zwart, zilver, roze-beige en het emblematische blauw.

Door de diepe glans van roze goud te combineren met de intensiteit van groen, brengen deze nieuwe uurwerken een frisse esthetiek in de sportief-chique nep horloges van Vacheron Constantin.

Om de intensiteit van deze nieuwe kleur te accentueren, is uiterste zorg besteed aan de afwerking. Tegen een doorschijnend gelakte achtergrond met diepte-effecten is het midden voorzien van satijnglans, terwijl de flens subtiel fluweelachtig is afgewerkt. De leesbaarheid van de modellen wordt gewaarborgd door het contrast tussen de goudkleurige uurmarkeringen en wijzers met Super-LumiNova® en de donkere kleur van de wijzerplaat. Met een lichter gearceerde dubbele minutencirkel – of een enkele op het gemetste model – kunnen de minuten en seconden nauwkeurig worden afgelezen. De afwerkingen van de geïntegreerde roségouden armbanden met gepolijste en verticale satijn geborstelde schakels die de vorm van een Maltezer kruis oproepen, komen harmonieus overeen met die van de wijzerplaten, met daarbovenop een ronde satijn afgewerkte lunette.

Vacheron Constantin Overseas Replica
Overseas collectie © Nep Vacheron Constantin

Chique en toch Sportief

Deze nieuwe introductie van intens groene wijzerplaten heeft betrekking op verschillende modellen in de replica Overseas collectie. Het omvat vier referenties: de 35 mm gemset, de 41 mm self-winding model met datumweergave, de 42,5 mm chronograaf en de 41 mm dual time iteratie. In overeenstemming met de sportieve roeping van de collectie zijn deze nieuwe modellen met hun open saffierkristallen kast tot 150 meter waterdicht dankzij een schroefkroon. Een ring van zacht ijzer biedt antimagnetische bescherming voor de uurwerken. Deze uurwerken hebben verschillende kalibers met High Watchmaking afwerking, allemaal zelfopwindend met een 22K rosé gouden oscillerend gewicht met de emblematische windroos van de collectie. Robuust, stevig en kloppend met een frequentie van 4 Hz (28.800 trillingen per uur), hebben ze een comfortabele gangreserve.

Vacheron Constantin Overseas Replica
Overseas self-winding © Vacheron Constantin Replica Nederland

Eén horloge, drie gezichten

Overseas luxe replica horloges hebben veelzijdigheid tot een van hun meest praktische en aantrekkelijke kenmerken gemaakt.

Dankzij de uitwisselbaarheid van de armband / band, elk model neemt een andere stijl.

De vier nieuwe luxe Vacheron Constantin replica horloges worden geleverd met een geïntegreerde roze gouden armband met een drievoudige snelsluiting vouwsluiting. Dit systeem maakt het mogelijk om een tot 4 mm grotere pols omtrek te bereiken door het uitrekken van de laatste een of zelfs twee schakels verbonden met de sluiting van de rose gouden armband. De armband kan zonder gereedschap worden verwisseld voor een kalfsleren of rubberen band. Deze twee polsbanden hebben dezelfde groene kleur als de wijzerplaat en zijn voorzien van een gesp die ook zonder gereedschap verwisselbaar is.

Van geometrie tot artisticiteit, Vacheron Constantin jaarthema

Een Vacheron Constantin replica horloge is veel meer dan alleen de som der delen. Uitgaande van een schets, een geometrische tekening en de technische uitbreidingen, een hele wereld van vormen, kleuren en texturen is geboren. De complexe structuren van mechanische techniek worden gecombineerd met design; nauwgezet detail geeft leven aan gratie; ambachtelijke intelligentie wakkert emoties aan. Gebaseerd op formele, wiskundige studie, Vacheron Constantin uurwerken zijn dus begiftigd met een vleugje soulfulness en elegantie vertegenwoordigen de ultieme uitdrukking van artistiek talent. Het classicisme van de Traditionnelle collectie, het minimalisme van het Patrimonium replica horloges, de allure van Égérie, en de sportief-chique geest van Overseas, allemaal levendig illustreren deze alchemie waarin kunstenaarschap wordt geïnspireerd door geometrische vormen, uitgedrukt door thema Vacheron Constantin’s 2024.