Vacheron Constantin Ultra Fine 1955 Replica Horloges

Het voelt alsof de tijd rijp is nu voor mijn oom Vacheron Constantin Ultra Fine 1955 replica horloge video review artikel. Dit is een van de Vacheron Constantin replica horloges die mijn ogen gloed gemaakt toen ik voor het eerst zag, omdat het indruk op mij door zijn eenvoud en ziet er goed uit.

Toen wist ik dat ik een goed horloge voor mijn oom en dat hij zou uiteindelijk te koppelen, die hij deed en nog steeds doet. Hij kreeg meer geïnteresseerd in nep horloges na het krijgen van dit stuk en ik zal niet verbaasd zijn als hij gaat omhoog is gekomen aan een verzoek van zijn eigen elk moment snel. Ja, horloges hebben de neiging om verslavende die manier krijgen, maar ik denk dat we allemaal het gevoel een beetje deel van het verhaal al.

Vacheron Constantin Ultra Fine 1955 Replica horloges
Vacheron Constantin Ultra Fine 1955 Horloges

Nou, wat kan ik meer zeggen dat elke keer als ik zie deze baby op de pols van mijn oom Ik glimlach in de inhoud en hij glimlacht naar me. Vacheron Constantin maakte dit een van de schoonste en meest eenvoudige horloges die er zijn. Vintage en stijlvolle jaren 1950 look, met een kleine diameter en een indrukwekkend dunne behuizing. Alle rose goud gepolijst roestvrij staal die een mooie glam moet het.

Aangedreven door een Quartz (batterij) beweging die haar niet weg te geven omdat er geen secondewijzer, noch op het oorspronkelijke noch op deze replica Vacheron. Schone witte wijzerplaat met alleen de Vacheron Constantin logo en de naam. Crocodile imitatie lederen band is gewoon geweldig. Het is strak en heeft een stijlvol donker bordeaux kleur die heel erg echt uitziet. Buckle wordt ook rose goud verguld en de achterkant van de lederen band heeft de Vacheron Constantin markeringen.

Swiss gravures zijn aanwezig op de achterkant van de behuizing dus over het algemeen dit nep Vacheron Constantin Ultra Fine 1955 is goed op details. Het is een kleine diameter als de 1950 horloges werden dus zorg ervoor dat u vertrouwd bent met het dragen van kleine horloges voordat u deze overwegen bent. Hoe dan ook zijn er gelegenheden zal zijn als een horloge als dit zal werken en ik denk het krijgen van een voor mezelf alleen in het geval – maar ik denk dat het meer over de verslaving. De looks zeggen dat het allemaal hier, bekijk de video en laat me weten wat u denkt over het horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *