Patek Philippe Chronograaf Eeuwigdurende Replica Horloges

Het is alweer een tijdje geleden dat mijn replica horloges video review sectie moet een Patek Philippe replica horloge video review artikel te zien, maar nu de tijd is precies goed voor het. Dit is mijn laatste replica Patek Perpetual Calendar horloge en een van de Patek Philippe nep horloges die veel complicaties heeft. Ze werken al en niets is alleen voor de show op deze knop, dus ik hoop dat je gaat om dit artikel te genieten, zelfs als je geen fan van nep horloges Patek zou kunnen zijn.

Dit is een middelgrote horloge en het past keurig met een casual wear of een chic een als goed, dus als je meer geavanceerde bent dan is dit een goed stuk om naar te kijken zeker.

Patek Philippe Perpetual Chronograph replica horloge
Patek Philippe Perpetual Chronograph horloge

Alle zwarte wijzerplaat heeft een goede markeringen op de buitenkant en de markers zijn ook goed. Handen zijn ook goed gekloond en zorg ervoor dat je er rekening mee dat er geen Lume hier dus dit kan een dag horloge of ’s avonds een stuk dat u kunt lezen waar sprake is van veel licht anders kom je niet zien te veel op de wijzerplaat zal zijn. De maanstand venster op 6 uur is aangebracht in de 24-uurs militaire chronograaf, dus ik denk dat dat is logisch. Je hebt een date chronograaf op 3 uur die is ingesteld door het rechtsonder pusher. Het raam maand om 01:00 is ingesteld vanuit de rechterbovenhoek pusher.

Verhuizen naar de linkerkant van de dag chronograaf is ingesteld vanaf de bodem links verborgen pusher en het jaar raam om 11 uur wordt ingesteld van linksboven verborgen pusher. Alle complicaties op deze Japanse automatisch uurwerk beurt op hun eigen met uitzondering van de maand en het jaar waarin je elke keer de kalender verandert er voor een van de ramen handmatig in te stellen. Ik zou zeggen dat het niet al te slecht, niet al te slecht voor een Japanse beweging om al deze functies beschikbaar zijn en draait goed hebben.

Case heeft een goede grootte en het is volledig gepolijst het maken van dit stuk zo stijlvol als het zou moeten zijn. Zwart lederen band is van goede kwaliteit en sluit met een Patek Philippe gegraveerd gesp. Doorzichtige achterkant van de behuizing blootstelt de beweging en ook de Patek gegraveerde rotor die er goed uitziet. Het gewicht is goed, maar vergeet niet dat dit is niet een grote zaak horloge, zodat het lichter dan een medium case grootte met een volledig roestvrij stalen armband zal zijn. Bekijk de video en voel je vrij om mij uw gedachten te geven over dit stuk. Ik hoop dat het beschrijvend genoeg, maar als u extra informatie voel je vrij om te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *