Cartier Tortue XXL Meerdere tijdzones Imitatie Horloge

Cartier, een essentiële naam in de wereld van luxe imitatie horloges, kondigde dit jaar een reeks nieuwigheden voor 2013 aan op SIHH. Onder de strijd is het interessante en opmerkelijke Tortue XXL Multiple Time Zones replica horloge. Verkrijgbaar in roze of wit goud, de Tortue XXL-wereldtimer biedt wat in eerste instantie een vrij conventionele GMT-complicatie lijkt, totdat je het horloge van zijn kant bekijkt. Langs de linkerflank heeft Cartier een klein venster aangebracht waarmee de gebruiker een selecteerbaar aantal steden kan bekijken en de gewenste lokale tijdzone kan definiëren.

Imitatie Cartier Tortue XXL Multiple Time Zones

Een pusher op twee uur wordt gebruikt om door de beschikbare tijdzones te fietsen (gebaseerd op de standaardstad) en het replica horloge biedt zelfs het onderscheid tussen zomer- en wintertijd door een gelaagde lay-out weer te geven die verwijst naar de seizoensinstelling van zowel het noorden als het noorden. en zuidelijk halfrond. Ariel zag de Tortue XXL persoonlijk en bevestigde dat de stadsselectiefunctie kan worden beheerd zonder het imitatiehorloge van je pols te halen. De thuistijd wordt weergegeven op de onderste sub-wijzerplaat en de Cartier replica heeft de gebruikelijke 24-uurs wijzerplaat achterwege gelaten, door te kiezen voor een daglichtwijzer (met een zon) en een nachtwijzer (met een maan). Dit is een veel elegantere manier om dezelfde informatie in minder ruimte weer te geven en maakt het mogelijk om extra onroerend goed voor de wereldillustratie op te nemen in het wijzerplaatontwerp.

Imitatie Cartier Tortue XXL Multiple Time Zones

Het uurwerk is het Cartier kaliber 9914 MC met 283 onderdelen, 27 juwelen en een gangreserve van 48 uur. Dit innovatieve interne uurwerk stelt de Tortue XXL in staat om de meer eenvoudige wijzerplaatindeling van een replica horloge met twee tijdzones te bieden, terwijl hij nog steeds de kracht van een selecteerbare complicatie met meerdere zones bevat. De 9914 MC is een automatisch opgewonden uurwerk en kan worden bekeken via de achterkant van de Tortue XXL-vitrine. Cartier gebruikt “XXL” niet lichtvaardig, aangezien de Tortue XXL maar liefst 51 mm lang, 45,6 mm breed en 17,2 mm dik is, waardoor hij erg groot is voor een imitatie horloge met zo’n geklede uitstraling. Je kunt aan de meegeleverde polsopnamen zien dat de Tortue XXL groot draagt ​​en een nogal flitsende polsaanwezigheid heeft.

Imitatie Cartier Tortue XXL Multiple Time Zones

Imitatie Cartier Tortue XXL Multiple Time Zones

Dit is een verrassend strak ontwerp van Cartier en moet zorgen voor een sterke concurrent in zijn segment. De beweging is in wezen hetzelfde als die gebruikt in Cartier’s Calibre Multiple Time Zone imitatie horloge, maar het is een beetje volwassen geworden en ze hebben de gimmicky complicatie voor het meten van je jetlag laten vallen. Het resulterende wijzerplaatontwerp is leesbaar, sierlijk en nog steeds duidelijk Cartier. De wijzerplaat vertoont een niet al te flitsend wereldontwerp om de echte mogelijkheden van de Zwitserse replica-horloges te suggereren, terwijl er nog steeds voldoende ruimte is voor de Romeinse cijfers en meerdere tijdzones. Cartier heeft een wijs besluit genomen om het ontwerp van de hoofdwijzerplaat zo rechtlijnig mogelijk te houden, met het tijdzoneselectievenster aan de zijkant van de kast, zodat meer van de wijzerplaat kan worden besteed aan informatie die u het meest nodig hebt. Voor een high-end en redelijk gecompliceerde Cartier replica werkt dit ontwerp echt goed.

Nieuwigheden zijn niet goedkoop en de imitatie Cartier Tortue XXL in wit goud heeft een adviesprijs van $ 46.200 en het roze goud weegt $ 43.100 USD. Dat kan heel goed een verandering zijn voor de jetlagged globetrotters onder ons, maar dat soort prijskaartjes is waar het bij SIHH om draait. De Tortue XXL is nog een ander opmerkelijk model van het merk dat, ondanks dat het vaak hun eigen weg gaat, een benijdenswaardige en herkenbare positie heeft ingenomen in het luxe replica horlogespel. Denk je dat Cartier een punt heeft bereikt waarop ze een serieuze keuze zijn in het $ 30.000 plus-segment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *