Omega Globemaster Annual Calendar Replica

Omega verrijkt zijn Globemaster-lijn met drie nieuwe verfijnde uurwerken met de functie Jaarkalender.

Omega Globemaster Annual Calendar Nep

Gemeenschappelijke kenmerken van de replicamodellen van de Globemaster-jaarkalender 2021 zijn de 41 mm kast met gecanneleerde bezel, de kenmerkende taartvorm wijzerplaat geïnspireerd op de allereerste replica horloges van Omega Constellation die in 1952 werden uitgebracht, en een door Master Chronometer gecertificeerd uurwerk.

Op elk facet van de wijzerplaat, gepositioneerd tussen de indexen, zijn de maanden van het jaar elegant geschreven. De huidige maand wordt aangegeven door een dunne hand die met een onmiddellijke sprong vooruit gaat. De gepolijste uren- en minutenwijzers zijn gecoat met Super-LumiNova, ook gebruikt voor de indexen.

Het eerste model (ref. 130.33.41.22.10.001) wordt geleverd in roestvrij staal met een hardmetalen (wolfraamcarbide) bezel voor extra sterkte en veerkracht. Het heeft een zongeborstelde groene wijzerplaat met 18K witgoud dat wordt gebruikt voor de gefacetteerde wijzers, het Omega-logo, de indexen en de Constellation-ster.

Omega Globemaster Annual Calendar Nep

Het nep-horloge is gekoppeld aan een groene leren band en wordt aangedreven door de Omega’s Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Calibre 8922, een zelfopwindend uurwerk dat bestand is tegen magnetische velden die 15.000 gauss bereiken dankzij de vrijgeveerde balans met siliciumbalansveer. De twee in serie gemonteerde lopen garanderen een gangreserve van 55 uur. Afwerkingen omvatten een gerhodineerde rotor en bruggen met Genève-golven in arabesk. Prijs: € 8.500 / US $ 8.400.

Omega Globemaster Annual Calendar Nep

De tweede Omega replica (ref. 130.23.41.22.11.001) wordt gepresenteerd met een roestvrijstalen kast en een gepolijste ring in 18K Sedna-goud, Omega’s eigen roodgouden legering. Dit is hetzelfde goud dat voor de kroon is gebruikt, evenals de details op de zongeborstelde bordeauxrode wijzerplaat, inclusief de gefacetteerde wijzers, het Omega-logo, de indexen en de sterrenbeeld.

Omega Globemaster Annual Calendar Nep

Het ontwerp wordt gecompleteerd door een bordeauxrode leren band en het uurwerk hetzelfde Calibre 8922. Prijs: Euro 11.300 / US$ 11.200.

Ten slotte hebben we een model (ref. 130.53.41.22.99.002) dat volledig is gemaakt van 18K Sedna-goud. Goud wordt ook gebruikt voor de wijzerplaat en verschillende details, waaronder het Omega-logo, de sterrenbeeld sterrenbeeld en de indexen. Om een opvallend contrast met de achtergrond te creëren, is zowel voor de indexinstellingen als voor de uren- en minutenwijzers zwarte onyx gebruikt.

Gedragen op een glanzend zwarte leren band, wordt deze nep Omega aangedreven door de Omega Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Calibre 8923 die verschilt van Calibre 8922 door de speciale luxe afwerking met 18K Sedna gouden rotor en balansbrug. Prijs: € 31.100 / US $ 31.000.

Op de achterkant van de replica Globemaster Annual Calendar is het Central Observatory-medaillon te zien op het krasbestendige saffierglas, een eerbetoon aan Omega’s geschiedenis van precisierecords en prestaties in het begin van de 20e eeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *