Goedkope Replica Horloges Omega – Speedmaster Apollo 13 Silver Snoopy Award

Replica Omega Horloges Speedmaster Snoopy

Een paar gloednieuwe replica Omega horloges zijn onlangs aangekomen en ik ben best opgewonden om een paar foto’s met jullie te delen. Ik ga er voorlopig eentje laten zien, een replica van een Omega Moonwatch, maar dan met een kleine draai en ik weet zeker dat je er net zo van zult genieten als ik. Waarom? Simpel, deze baby die vandaag wordt beoordeeld is niet de doorsnee Omega Speedmaster Moonwatch replica, het is een van de nieuwste uitgebrachte versies en heeft zeker één speciale wijzerplaat.

Hoewel replica omega-horloges nooit echt mijn favoriete stukken zijn geweest, moet ik toegeven dat ik van tijd tot tijd een paar modellen te pakken krijg die me wegblazen. Een paar die ik nu kan bedenken zijn misschien de Omega Quantum of Solace replica en de Omega Speedmaster 57 replica, waarvan de laatste een absoluut moordend ontwerp hebben, zo schoon, zo retro en precies op punt. Ik heb het misschien al eerder gezegd, maar ik denk dat de ’57 de absolute essentie van het originele ontwerp vastlegt en de moderne Omega Moonwatch replica is.

Natuurlijk zijn er een paar die, hoewel ik ze heb en ik begrijp waarom sommige mensen voor hen zouden gaan, ze gewoon niet tegen me praten. Zo interessant als een Omega Bullhead replica of misschien een Omega Speedmaster Mark II replica zou kunnen zijn, ik weet niet wat ik moet zeggen, ik zie mezelf gewoon niet dat ik ze te vaak draag. Niet deze baby, ik ga je vandaag laten zien, en ik denk dat de meesten van jullie het hier met mij over eens zullen zijn.

Omega Speedmaster Replica – algemene vooruitzichten

Goedkope Replica Horloges Omega

De volledige naam voor deze replica is Omega Speedmaster Professional Apollo 13 Silver Snoopy Award. Het origineel werd uitgegeven als een gelimiteerde editie, 45 jaar geleden sinds de bekendste NASA-missie, een die niet zo goed ging, maar Tom Hanks maakte het er spectaculair uit. Velen van jullie vragen zich misschien af wat Snoopy met dit alles te maken heeft. Wat is de connectie tussen Snoopy en NASA en Omega? Om kort te gaan, NASA gebruikte Peanuts-personages zoals Snoopy en Charlie Brown als codenamen voor bepaalde missies. De sterkste connectie is tussen Snoopy en de Apollo 10-missie en als ik me niet vergis, is er zelfs een satelliet genaamd Snoopy die verdwaald is en ik denk dat hij nog steeds nergens te vinden is.

Deze wijzerplaat moet een van de coolste wijzerplaten zijn die ik ooit heb gezien en ik heb het hier niet alleen over goedkope replica Omega horloges. Ik zou zeggen dat het komisch is, maar niet noodzakelijkerwijs zoals in humoristisch, maar komisch zoals in stripverhalen, die behoorlijk humoristisch zijn als je erover nadenkt. Je zult het me moeten vergeven als ik niet al te veel wijs maak, maar ik ben behoorlijk opgewonden over deze slechte jongen hier, ik verwachtte niet dat het er zo geweldig zou uitzien. Vrijwel alle details op de wijzerplaat zien er goed uit voor mij, identiek aan het originele model.

De roestvrijstalen kast is volledig geborsteld, goed van gewicht en ik denk dat het vrij standaard is voor een Omega Speedmaster replica. De roestvrijstalen armband is anders dan het origineel, omdat het origineel wordt geleverd met een zwarte nylon riem, maar ik denk dat je dit op elk gewenst moment kunt verwisselen als je dat wilde. En er is de achterkant, die ook een beetje verschilt van het gen, maar ik vermoed dat dit tussen mij en het horloge zit.

Omega Moonwatch Replica Beweging

Replica Omega Speedmaster Moonwatch Roestvrij Stalen Armband

Het horloge wordt aangedreven door een Japanse quartz uurwerk dat veel tijd heeft. Veel replica Omega horloges zijn uitgerust met dit soort bewegingen en als je het mij vraagt, is het altijd geweldig om te weten dat je het horloge een dag of twee kunt verlaten en je geen zorgen hoeft te maken dat de gangreserve mislukt, wat kan gebeuren zelfs voor de beste horloges voor mannen zolang er een kinetische / manuele kronkelende beweging bij betrokken is. De secondewijzer heeft een tikkende beweging in plaats van vegen, maar het is relatief moeilijk om het te zien, omdat het een van de kleine subdials is en als je een vegende beweging wilt zien, start je gewoon de chrono. De chronograaf secondewijzer heeft een vrij vloeiende beweging. Je zult dit beter zien in de aankomende video-evaluatie, maar voorlopig moet je het gewoon geloven.

De vouw

Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een geweldig horloge is en gezien de prijs waarvoor een gen verkoopt (6K +) en het feit dat het in een beperkte oplage wordt uitgebracht, let ik niet noodzakelijkerwijs op de roestvrijstalen armband of de quartz-beweging. Het is zonder twijfel een van de coolste nep Omega horloges die er zijn en ik denk dat je het hier met mij over eens bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *