Panerai – Submersible S Brabus Blue Shadow PAM01241 Replica Horloge

De replica Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition is het resultaat van de samenwerking van de in Florence geboren horlogemaker met het wereldberoemde luxe mobiliteitsmerk BRABUS.

Replica Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow

Geïnspireerd door de BRABUS Shadow 900 Deep Blue luxe dagboot die debuteert op de 2022 Palma International Boat Show (28 april – 1 mei), speelt het nieuwe model met de combinatie van blauwe en grijze tinten.

Replica Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow

Samengesteld uit titanium en gevormd met behulp van het proces van Direct Metal Laser Sintering (DMLS), een methode van 3D-printtechnologie die sterke maar lichtgewicht structuren produceert, wordt de behuizing van 47 mm gekenmerkt door een matte afwerking en, zoals je zou verwachten, de kenmerkende Panerai Safety Lock kroonbescherming, ook gemaakt van titanium.

Zowel de unidirectionele draaibare lunette als de hendel van de kroonbeschermer zijn gemaakt van Carbotech, een corrosiebestendig materiaal op basis van koolstofvezel met een bont patroon dat elk replica horloge een unieke uitstraling geeft. Waterbestendigheid is gegarandeerd tot een druk van 30 bar (ongeveer 300 meter / 1.000 voet).

Replica Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow

De replica Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition wordt aangedreven door het nieuwe P.4001/S-kaliber, een geskeletteerde beweging gebaseerd op het P.4000-kaliber met een GMT-functie, een AM/PM-indicator en een gangreserve van drie dagen geleverd door twee veercilinders.

De blauwe Super-LumiNova-coating op de indexen en wijzers draagt ​​bij aan een uitstekende leesbaarheid in alle lichtomstandigheden.

Replica Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow

De gepatenteerde gepolariseerde datumweergave biedt alleen zicht op de datumaanduiding door de opening op 3 uur, zonder de rest van het datumwiel te onthullen of de werking van het uurwerk te verbergen.

Zichtbaar door het transparante saffierglas, is het uit één stuk gecentreerde oscillerende gewicht gemaakt van wolfraam met een hoge dichtheid, waardoor het uurwerk en dus het imitatie horloge zelf veel dunner en lichter is.

De nieuwe replica Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition PAM01241 is gelimiteerd tot 200 stuks wereldwijd en wordt geleverd met twee banden, een optie uit twee materialen die zwart rubber en leer combineert, en een tweede van diepblauw rubber. De adviesprijs is € 47.000 / US$ 49.200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *