Patek Philippe Aquanaut Luce “Rainbow” chronograaf Ref. 7968 Replica Horloges

Patek Philippe verrijkte zijn vrouwelijke lijn met de Aquanaut Luce “Rainbow” chronograaf Ref. 7968/300R-001, de eerste zelfopwindende Patek Philippe dames chronograaf replica.

Patek Philippe 7968 Aquanaut Luce Rainbow Chronograph Replica

De Aquanaut Luce-lijn, gelanceerd in 2004, wordt gekenmerkt door bezels bezet met diamanten die de naam “Luce”, Italiaans voor licht, verklaren. Voor dit model koos Patek Philippe replica om te spelen met edelstenen van verschillende kleuren.

De achthoekige lunette is versierd met twee rijen baguette-geslepen edelstenen. De binnenste rij bestaat uit 40 puntgave zeldzame witte Top Wesselton diamanten (2,05 ct). De buitenste, licht gehoekt, heeft 40 saffieren in de kleuren van de regenboog (2,31 ct). Elk van hen werd met de hand geplukt om de perfecte overgang van de ene nuancekleur naar de andere te garanderen.

Patek Philippe 7968 Aquanaut Luce Rainbow Chronograph Replica

Voor dit arrangement met twee rijen koos Patek Philippe voor de uitgebreide techniek van de “onzichtbare zetting”, waarbij de edelstenen horizontaal zijn ingekerfd op het onderste facet. Ze kunnen dan op “metalen rails” worden geplaatst die van buitenaf onzichtbaar zijn.

De regenboog van kleuren zet zich voort op de parelmoeren wijzerplaat, gegraveerd met het typische Aquanaut-motief. De twaalf aangebrachte uurmarkeringen in roségoud zijn baguette-saffieren (0,31 kt) met nuancekleuren die zijn afgestemd op die op de wijzerplaat. Lichtgevende batonwijzers in roségoud maken de uren en minuten op het eerste gezicht leesbaar.

Patek Philippe 7968 Aquanaut Luce Rainbow Chronograph Replica

De kast is gemaakt van 18k roségoud en heeft een diameter van 39,9 mm en een dikte van 10,37 mm. Waterdichtheid is gegarandeerd tot een druk van 3 ATM, wat overeenkomt met 30 meter / 100 voet.

De Aquanaut Luce “Rainbow” chronograaf replica is uitgerust met het zelfopwindende kaliber CH 28-520, een verticale schijfkoppeling en een grote 60-minutenteller op 6 uur. Dankzij deze moderne koppeling die werkt met minimale slijtage en zonder De sweep-chronograafwijzer, die van invloed is op de precisie en gangreserve, kan ook worden gebruikt als een constant lopende secondewijzer.

Patek Philippe 7968 Aquanaut Luce Rainbow Chronograph Replica

Met de pusher op 4 uur maakt de flyback-functie het mogelijk om op elk moment een nieuwe meting te starten, zelfs als de sweep-chronograafwijzer al de duur van een evenement meet of als deze wordt gebruikt als een constant lopende secondewijzer .

Met 28.800 trillingen per uur (4 Hz) met een autonomie van 45 tot 55 uur, wordt dit uurwerk versterkt door nauwgezette afwerkingen die te bewonderen zijn door de achterkant van de saffierkristallen kast.

Patek Philippe Aquanaut Luce “Rainbow” chronograaf Ref. 7968/300R-001

Geleverd met drie banden gemaakt van duurzaam composietmateriaal in rood, matbeige en matwit, de replica Patek Philippe Aquanaut Luce “Rainbow” Chronograph Ref. 7968/300R-001 heeft een prijs van € 214.630

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *