Rolex Cellini Moonphase Replica Horloges

De Rolex Cellini-replicacollectie werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014 en omvat modellen met complicaties zoals datumweergave en dubbele tijd. Dit jaar gaat de Rolex replica nog een stap verder en presenteert een fascinerend maanfasemodel.

Rolex Cellini Moonphase 50535 Replica

De nieuwe replica Rolex Cellini Moonphase, tentoongesteld op Baselworld 2017, wordt aangeboden in een Everose-gouden kast van 39 mm die om 6 uur een witgelakte wijzerplaat omlijst met een blauw geëmailleerde schijf die de volle maan en de nieuwe maan toont, de eerste afgebeeld door een meteoriet applique en de laatste door een zilveren ring.

De maanfase wordt afgelezen via de indicator die op 12 uur op de subdial is ingesteld, terwijl de volle maan en nieuwe maan door de maancyclus draaien.

De Cellini Moonphase-replica geeft ook de datum weer rond de omtrek van de wijzerplaat, via een middelste wijzer met een maansikkel aan de punt. Wijzers en indexen zijn gemaakt van roze goud.

Rolex Cellini Moonphase 50535 Replica

Het nieuwe model wordt aangedreven door een zelfopwindend mechanisch uurwerk dat volledig is vervaardigd door Rolex, waarvan de gepatenteerde maanfasemodule 122 jaar lang astronomisch nauwkeurig is. Met 28.800 slagen per uur (4 Hz) biedt hij 48 uur gangreserve.

Rolex Cellini Moonphase 50535 Replica

Waterbestendig tot 50 meter / 165 voet, de Cellini Moonphase wordt geleverd met een internationale garantie van vijf jaar en wordt gedekt door de Superlative Chronometer-certificering die van toepassing is op het volledig geassembleerde replica horloge, nadat het uurwerk is omhuld, wat een precisie garandeert in de orde van − 2/+2 seconden per dag (meer dan twee keer zoveel als voor een officiële chronometer).

Gemonteerd op een bruine alligatorleren band met een vouwsluiting in Everose-goud, een primeur voor deze lijn, de replica Rolex Cellini Moonphase Ref. 50535 heeft een adviesprijs van rond de € 24.500 / US$ 26.750 en is vanaf oktober verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *