Replica Horloges TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition

De Heuer Carrera, voor het eerst ontworpen in 1963, definieerde de tijdloze kenmerkende stijl van de meest verfijnde collectie sportchronografen van TAG Heuer. Vandaag brengt de Zwitserse luxe horlogemaker opnieuw een eerbetoon aan het visionaire model van Jack Heuer met een sterke en onverwachte vertolking van zijn favoriete uurwerk, doordrenkt met moderne elegantie en prestaties.

De replica TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition is gebaseerd op dezelfde pure, ingetogen en leesbare esthetiek die de Heuer Carrera voor het eerst tot een favoriet maakte onder veeleisende racepiloten op en naast het circuit. Het silhouet van de originele Heuer Carrera-referentie 2447 is behouden, inclusief de kenmerkende lugs en pushers, nu opgeschaald naar een eigentijdse 39 mm. De indexen en uren- en minutenwijzers zijn gefacetteerd, gerhodineerd en gecoat met Super-LumiNova® voor optimale leesbaarheid.

Tag Heuer Carrera Red Dial Limited Edition Horloges
Carrera Red Dial Limited Edition © TAG Heuer Replica

Onder een glazen doos krijgt de onmiskenbare wijzerplaat met zijn elegante tri-compax-lay-out echter een geheel nieuwe stijl, in dieprood. Hoewel zelden de hele wijzerplaat in de replica TAG Heuer Carrera-collectie wordt bedekt, is het gebruik van rood door de decennia heen een TAG Heuer-handtekening geweest: van de merklogo’s, subtiele ontwerpaccenten zoals de rode tachymeterschaal op de Heuer Carreras uit de jaren 60, felrood handen op de Heuer Monaco of Ayrton Senna’s favoriete chronograaf, tot opvallende stukken zoals de Heuer Silverstone uit 1974, een van de weinige sterke replica-horloges met rode wijzerplaat uit die periode, de kleur is de kern van de TAG Heuer-identiteit.

Tegenwoordig maakt deze karmozijnrode interpretatie een statement en brengt nieuwe energie in het klassieke uurwerk. Het gezicht is geborsteld met zonnestralen, terwijl de drie chronograaftellers – uren, minuten en permanente secondeaanduiding – zijn geslepen, waardoor een subtiel contrast en een betoverend lichtspel op de pols ontstaat. De wijzerplaat is natuurlijk voorzien van het emblematische Heuer-logo en de naam Carrera.

Tag Heuer Carrera Red Dial Limited Edition Horloges
Carrera Red Dial Limited Edition © TAG Heuer Replica Horloges

Het interne, zeer nauwkeurige chronograafuurwerk van de imitatie horloges, de Calibre Heuer 02, met een uitstekende gangreserve van 80 uur, is ook gepersonaliseerd met rode accenten op het kolomwiel en oscillerende massagravures. Deze zijn te zien aan de achterkant van de kast van saffierglas.

Tag Heuer Carrera Red Dial Limited Edition Horloges

Gepresenteerd op een zwarte alligatorband met een stalen vouwsluiting, is de replica TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition gelimiteerd tot 600 stuks. Een echt replica horloge voor verzamelaars, elk met de vermeldingen “ONE OF 600” en “Limited Edition” op de achterkant van de kast. De exclusieve TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition drukt het unieke elegante en sportieve karakter van zijn emblematische verleden uit, met een extra vleugje flair en moderniteit. Deze chronograaf is verkrijgbaar vanaf juli 2022 en wordt exclusief verkocht in TAG Heuer-boetieks, via de e-commercewebsites van het merk en bij geselecteerde groothandels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *